Parę osób tutaj korzysta z tego portalu. Dużo się mówi, że kupujący są beznadziejni i denerwują sprzedawców. Ja próbuje tam kupować, ale co bardziej próbuję, tym bardziej nie rozumiem o co z tym chodzi. Postaram się krótko:
Psx, dawno temu, typ wysłał inny model, niż wystawiony. Nie chciało mi się szarpać.
PSX 2 - tym razem ten model co potrzeba, ale zajechane CD, niedziałający pad skręcony na 2 śrubki.
Trochę się zraziłem, ale znajomy wystawia, kupuje, mówi, że tak trafiłem, dobra.
Lekko wintydżowy sprzęt do robienia muzyki. Chyba z miesiąc z typem przegadałem, gdzieś tam powiedział, że może wystawić jako wysyłka olx. W momencie jak powiedzialem, że biorę i żeby wystawił wysyłkę olx, to typ mnie zaczął ghostować. Ogłoszenie wisiało jeszcze 3 miesiące.
To samo drugim razem. Typ miał problem, żeby nadać paczkę i to ja go musiałem cisnąć i pilnować, żeby przez te 3 dni ją w końcu wysłał. 50 kilo elektroniki za parę tys owinięte w 3 warstwy folii bombelkowej. Sprzęt po czyszczeniu i serwisie. W całym domu teraz je...e piwnicą. Nie działa.