Aż z niewiedzy zajrzałem na YT i Wiki żeby zobaczyć co to za tytuł bo pierwsze słyszę i widzę. W sumie za wiele się nie dowiedziałem bo filmik w 3/4 to jakieś menusy, a na wiki skromna ta notka.
Nic dziwnego, więcej rzeczy znalazłbyś pod nazwą Tokyo Xtreme Racer: Drift 2, bądź Kaido Battle 3. Konami totalnie dało ciała z lokalizacją i wypromowaniem tej gry w Europie. Nic dziwnego, że ich Enthusia również nie odniosła oczekiwanego sukcesu

Poza polskim wydaniem i rzadkością jest jeszcze coś co wyjaśnia tę cenę?
W zasadzie wyjaśnia tylko pazerność sprzedającego jak pisałem wyżej. Na eBay'u angola idzie jeszcze kupić za 300-400 zł. Pewnie sobie tłumaczy to tą ulotką, którą CD Projekt dołączało do każdej gry w niezmienionej formie, co tłumaczy informacja o wymaganej ilości przestrzeni na karcie pamięci. W Pro Evolution Soccer 3 w wydaniu platynowym, również od CD Projekt jest taka sama ulotka. W Teen Titans mam autentycznie tą samą ulotkę i jest obustronna, na drugiej stronie znajduje się ta sama informacja w języku czeskim, więc na upartego mógłbym ją sobie skserować, a pudełko podmienić na te, które ma naklejkę od CD Projekt, a grę kupić jak najtaniej i flexować się nią przed innymi, że ją mam z polskiej dystrybucji

Raczej wątpię by to zeszło w tej cenie, więc może gość zrobi jakąś realną obniżkę?
Na to nie liczę, ale będę bacznie obserwował to ogłoszenie. Jakiegoś mocnego parcia na nią nie mam, ale fajnie by było zebrać to co się da z całej serii Tokyo Xtreme Racer.