Black Friday i Cyber Monday 2024 / 2025

Zaczęty przez Janusz, Listopad 20, 2024, 19:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Macie jakieś plany zakupowe na Black Friday i Cyber Monday w tym roku?
Od piątku mają niby ruszyć już promki na coś ze stajni PlayStation, a dodatkowo w marketach też się pewnie coś pojawi.

Mi po głowie zaczął chodzić ten Portal i może jakby wpadł w jakiejś dobrej cenie to bym się skusił. Pady raczej mam, w tym na zapas, z gier póki co nie mam jakiejś pozycji must have.

Z innych sprzętów kusi mnie jak zwykle zmiana TV (na coś lepszego i z HDMI 2.1) czy telefonu, ale pewnie skończy się na kuszeniu.

Namingway

Ja się będę na pewno rozglądał za jakimiś promo na TV. Poza tym nic szczególnego nie planuje

Janusz

A masz jakiś model na celowniku?
Mi jak co roku chodzi po głowie OLED od LG.

Stall

Cytat: Janusz w Listopad 20, 2024, 19:58
po głowie zaczął chodzić ten Portal
I co, będziesz w barłogu grał? Czy w szkole na przerwach w pokoju nauczycielskim?

Ja chętnie bym wyłapał Ryzena 9800x3D nawet i po normalnej cenie, ale ciągle wyprzedany. Może jakiś nowy tel. dla babci kupię i decyt.

12step

Przez chwilę chciałem kupić Mister Pi, ale to bez promocji i się sprzedał już.
ore ore szabadabada amore

G-R-Z-E-C-H

Przy okazji Black Friday planuję szarpnąć się wreszcie na PS5. Czekam jednak na promocje w marketach, bo chciałbym kupić stacjonarnie. Byłaby to moja pierwsza konsola kupiona jako nowa w sklepie :))

Megadeth

Z tego co mi gdzieś mignęło to przeceniają już mityczne PS5PRO  8) Widocznie sprzedaż jest "powyżej" oczekiwań hehe  C:-)

JT

Cytat: 12step w Listopad 20, 2024, 21:12
Przez chwilę chciałem kupić Mister Pi, ale to bez promocji i się sprzedał już.
Pełnych gotowców już nie ma, ale same płytki są, a kanapki przed chwilą się wyprzedały :)

Ja jedynie ekran IPS do GBA :)
PS2MR

SALADYN

Kompletnie nic nie planuje, może co najwyżej jakiś cyfrowy tytuł z listy na switcha.

Manifesto

Tak, kupiłem już po przecenach m.in.:

- Alan Wake 2 (PS5 - 195 zł)
- Final Fantasy VII Rebirth (PS5 -170 zł)
- Redemption Reapers (edycja kolekcjonerska, wydanie japońskie - PS5, ceny nie podam ale wyszło tanio:) )
- ONE. (Switch - wydanie japońskie, niecałe 200 zł)

Miałem też brać coś na videogamesplus, bo tam też są ciekawe promki, jednak to już byłoby chyba za dużo, więc raczej (choć nie jestem pewien :P ) dam sobie spokój.

zenq

Cytat: G-R-Z-E-C-H w Listopad 21, 2024, 09:05
Przy okazji Black Friday planuję szarpnąć się wreszcie na PS5. Czekam jednak na promocje w marketach, bo chciałbym kupić stacjonarnie. Byłaby to moja pierwsza konsola kupiona jako nowa w sklepie :))
w sumie to mnie tez zaczelo powoli ciagnac na ps5. jak sie pojawi dobra promka na slimke, to moze sie skusze. A jakbym stacjonarnie zobaczyl edycje na 30 lecie to na pewno bym sie nie oparl pokusie ;-)

12step

Ogólnie chyba są promki na ali na chińskie handheldy, ludzie na reddicie sbc to ogarniają.
ore ore szabadabada amore

Maelstorm

Cześć wszystkim.

Cytat: Manifesto w Listopad 21, 2024, 14:01- ONE. (Switch - wydanie japońskie, niecałe 200 zł)

Możesz napisać (jeśli nie tutaj to na privie) jak udało Ci się wyrwać tą grę w takiej cenie? Na Play Asia jest prawie 100 zł droższa.

Cytat: zenq w Listopad 22, 2024, 21:56w sumie to mnie tez zaczelo powoli ciagnac na ps5. jak sie pojawi dobra promka na slimke, to moze sie skusze.

Ja właśnie skusiłem się :) Na polskim Amazonie była promocja za niecałe 2076 zł (z napędem). Konsola przyszła w piątek, jestem bardzo zadowolony :) PS4 Pro już mnie doprowadzało do szewskiej pasji swoją (nie)kulturą pracy (kolejne wymiany pasty dawały krótki efekt), a poza tym bardzo już nie miałem na tym za bardzo w co grać, a chciałem zagrać w Stellar Blade, Astro Bota, Alan Wake 2 i Silent Hill 2. I w Final Fantasy VII Rebirth, którego właśnie odpaliłem wczoraj :) Kocham siódemkę i nie mogę się oderwać od rimejku (który tak naprawdę nie jest rimejkiem stricte fabularnie).

Manifesto

Priv w sprawie gry ONE. poszedł.

A zakupu PS5 gratuluję, czeka cię masa frajdy (BTW wszystkie z nominowanych tytułów The Game Awards do gry roku wyszło na PS5, i to jest jedyna platforma na której można zagrać w każdą z tych gier). Miałem podobnie, nie mogłem już słuchać PS4 Pro i było to impulsem do wymiany sprzętu. I nie żałuję, bawię się znakomicie.

Edit, i koniecznie napisz coś o Rebirth w naszym temacie o grze (dział PS5).

Mcin

subskrypcja którą mam wyjdzie mi taniej jak sama się za rok odnowi niż jak skorzystam z promocji. A szukać mi się nie chcę, w tym roku chyba nic. tylko stronki z homebrew zobaczyłem, a tam promek nie robiom.
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.