Też ostatnio się nadziałem na to, że zaznaczyłem wystaw ponownie. Tyle, że dawniej ta opcja działała tylko w przypadku niesprzedanych przedmiotów, a teraz nawet jak coś sprzedaż to i tak wystawia, co jest mega wkurzające. Tym sposobem nie ma, albo ja nie zauważyłem opcji automatycznego wznawiania niesprzedanych przedmiotów. Ogólnie Allegro zrezygnowało z opłat za wystawianie rzeczy, ale prowizja jest teraz baaardzo duża i wynosi ~8%. Ostatnio sprzedałem trochę gier i co rusz jestem z rachunkiem allegro do tyłu. Nie dziwie się, że coraz więcej sprzedających jest wkurzonych na serwis, bo zaczynają lekko przeginać z opłatami. Dla osoby takiej jak ja to i tak najlepsze miejsce, żeby opchnąć nadmiar zbędnych gier, ale gdyby prowadzić działalność gospodarczą, to byłoby kiepsko. Jeszcze, żeby Allegro się rozwijało i ta prowizja rzeczywiście szła na chociażby lepsze rozwiązania dotyczące oszustwa, czy dodatkowe moderowanie podejrzanych ofert, a tu chyba wszystko idzie do portfela prezesów, a jak Cie oszukają to jest tak jak było, czyli serwis umywa ręce :/