Wiem,że jest projekcyjny po prostu ma lustra ,jednak pisze CRT bo jest takie określenie projekcyjny CRT w którym są małe CRT i tu mojego błędu nie ma.
"W 1991 roku, wraz z wydaniem gry Street Fighter II firmy Capcom, rozpoczął się boom na gry walki, a turnieje stały się popularnym elementem centrów gier. Firma o nazwie Daisho szybko opracowała 50-calową szafę projekcyjną o nazwie Tenga. Niewiele z tych maszyn trafiło na rynek, ale szafa była używana na imprezach, a jej przyciągający wzrok wygląd sprawił, że gracze chcieli jej spróbować. Niedługo potem zadebiutowała seria Megalo. Dzięki wykorzystaniu projektora wielkoekranowego maszyny Sega zostały ciepło przyjęte i szybko się rozpowszechniły. Wydany w 1992 roku Megalo 50 był dostępny w dwóch wersjach: standardowej i deluxe. Wersja deluxe miała dwa siedzenia, które można było przesuwać w lewo i prawo. Do maszyny można było załadować do trzech płytek drukowanych, a gracze mogli wybierać, w którą grę chcą grać. Ponieważ technologia projekcyjna nie była wówczas powszechna, projektor Megalo kosztował 1,52 miliona jenów (około 14 000 USD). Wersja standardowa ważyła aż 356 kg"
356kg

Cena takiej maszyny w Mint Condition tą będzie w setkach tysięcy
Ale nie ma miękkiej gry. Kiedyś będzie mój ( a tak całkiem serio bazy latają za normalne pieniądze,ludzie przerabiają screen na LCD,no ale ja chce tą ver projekcyjną

)