Wsparcie Strefy 2026

Zaczęty przez Janusz, Luty 12, 2026, 11:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

hankie

Cytat: Janusz w Luty 14, 2026, 18:31Ja mam różowy, ale to wersja VIP :P

Sacre blèu, Boski!!

Megadeth

Janusz

Zbieram pomału listę do rangi.

Drogi Pawle M. proszę o kontakt na priv :)

Janusz

Jutro koniec zrzutki.

Dzięki za dotychczasowe wpłaty.

JBSuper

Parę groszy również ode mnie wpadło. Tym razem nie zapomniałem się podpisać nickiem w tytule ;)

SALADYN

Cytat: Janusz w Luty 26, 2026, 07:02Jutro koniec zrzutki.
Dobrze że mnie dzisiaj wena na memy chwyciła bo bym przegapił zrzutkę, wysłałem końcówkę z konta.

Janusz

Na wstępnie wszystkim wspierającym składam serdeczne podziękowania za dorzucenie się do utrzymania Strefy.

Jak zawsze nie jest to obligatoryjne, zwłaszcza że najpierw i tak sam wszystko opłacam, ale jest mi niezmiernie miło że tyle osób dorzuciło się do skarbonki.

Kwoty były najróżniejsze od 10zł po 100zł, a nawet jedna osoba dorzuciła do puli 300zł, co pozwoliło nie tylko w pełni zrekompensować koszty utrzymania, ale również mniej więcej o te 300zł je przekroczyć. Postaram się to odpowiednio wykorzystać w celach rozwojowych - czy to strony głównej czy forum.

W mijającym roku, jak wspominałem, kosztów podstawowych było całkiem sporo, bo w sumie utrzymanie serwera i opłaty za inne bajery wyniosły: 755,14zł.

W zbiórce wzięło udział 18 Strefowiczów i w sumie udało się zebrać z tymi 300zł - 1184,37 zł.
Cel zrealizowany zatem z nawiązką.

Wszystkim którzy wsparli zrzutę na serwer jeszcze raz dziękuję i jak w zeszłym roku mogę się odwdzięczyć jedynie stosowną rangą Wspierającego do kolejnego roku.

1.   Alf
2.   Czarny Wilk
3.   Greg_k
4.   Hankie
5.   HomoVirdis
6.   Ikskoks
7.   JBSuper
8.   Killy9999
9.   Kirby
10.   Makumator
11.   mariusz391
12.   Mcin
13.   Megadeth
14.   Paweł
15.   Rocho
16.   Saladyn
17.   Stall
18.   Wawrzino

Jakby ktoś mi uciekł to proszę o info na priv bo szło się pogubić.

PS. Proszę tylko Pawła o kontakt na priv bo nie jestem w stanie połączyć z nickiem z forum do rangi z racji braku podpisu.

Temat zamykam i jeszcze raz DZIĘKI!