Wsparcie Strefy 2024

Zaczęty przez Janusz, Luty 16, 2024, 11:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wawrzino

Fakt, podawać kto ile wpłacił nie ma sensu. Ale poglądowo sumę wpłat można by podać i liczbę osób, które wpłaciły. Co o takim podejściu myślicie?

hankie

Listy szczegółowej z kwotami i nickami NIE. Za bardzo mi się to kojarzy z czytaniem nazwisk najlepszych darczyńców w Kościołach, co niektóre bardziej majętne parafie robią. Bzdura.

Lista ogólna - ilość i kwota, chyba może być co?

VectroV

Kilka szekli poszło i ode mnie jak zawsze. Ku chwale ojczyzny C:-)
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Janusz

Sorki, że dopiero teraz, ale mam nadzieję że widać było czym byłem zajęty :)

Wszystkim dziękuję za każdą wpłatę!

Na pewno nie mam zamiaru wypisywać, kto i ile bo to nie ma sensu :) Nie o to tu chodziło. Wpłaty były różne od 10zł do nawet kilku po 100zł. Każdy według swojego uznania i każdemu należą się podziękowania. Dzięki raz jeszcze.

YT nie zamierzam nic tam zbierać bez kanału z prawdziwego zdarzenia. Inne formy też odpadają. Paypal to jednorazowa akcja z racji opłat za serwer. Jakbym szukał czegoś cyklicznego to tylko powrót do Patronite, ale to nie miejsce i czas na to.

Niektórzy chcieli rozliczenia, co jasne, więc żeby nie był:

Koszty stałe utrzymania Strefy, o których wspomniałem wyniosły 412,50zł.
Domena - 77,96
Certyfikat SSL - 35,67
Hosting = 244,77
CleanTalk AntiSPAM (ochrona przed spamem i robotami na forum) - 13,54$ = 54,10

Z 13 wpłat na ten moment udało się zebrać póki co 511,37zł.

Tak jak napisałem, nie oczekiwałem tutaj zwrotu wydatków i postaram się tę kasę jakoś i tak wydać tutaj:

Póki co:

1. Odnowiłem aktualizację Shoutboxa 25$ - 100zł
2. Zarezerwowałem ok. 60$ na dalsze prace nad nowym motywem forum 60$ - 240zł
3. Zarezerwowałem 8 przesyłek Inpostem na konkursy, jeden już ogłosiłem i kolejny, który mam w planie się pojawi 8x16,99 - 135,92zł
4. Resztę, a więc 35,47zł dołożę do swoich i aktualnych naklejek, które dołączą jako nagrody do konkursów czy promocji Strefy.

Zrzutkę zostawiam do końca miesiąca jakby się ktoś jeszcze zdecydował.

Tych którzy wsparli poza podziękowaniem postanowiłem wyróżnić na forum, jak to bywało kiedyś, umiejscowieniem w grupie Wsparcie.

Już nie będę robił z siebie mema, więc po prostu cyklicznie co roku ogarnę taką zrzutkę w momencie finalizacji stałych płatności za serwer.

Podziękowania za wsparcie dla:

Stall
animare
Manifesto
Mcin
fixxxer1
Greg_k
VectroV
hoipolloi
JBSuper
Rocho
Wawrzino
Megadeth
bms
xzer0
hankie
mariusz391
For The Players

Mcin

Cytat: Janusz w Luty 19, 2024, 14:55Zrzutkę zostawiam do końca miesiąca jakby się ktoś jeszcze zdecydował.

A co broni zostawić na stałe?
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

Janusz

W sumie nic, ale to okolicznościowa wrzutka, więc wystarczy raz do roku jak już.

Mcin

Jak dla mnie lepiej trzymać. Kto chce wpłacić nie musi czekać.
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

zenq

ja tez bym zostawil :)
i choc kwota sie uzbierala, shoutbox i nowe motywy mnie nie interesuja, to puscilem kilka zlotowek i od siebie, drukniesz dwie naklejki więcej ;-)
Cytat: Janusz w Luty 19, 2024, 19:52
W sumie nic, ale to okolicznościowa wrzutka, więc wystarczy raz do roku jak już.
no to przynajmniej raz do roku wrzuc info, jak widzisz, chętnie sie dorzucimy :)

Janusz

Dzięki xzer0 i zenq za wsparcie :)

I Damian, czy to Ty @Damian? :)

Cytat: zenq w Luty 22, 2024, 11:38i choc kwota sie uzbierala, shoutbox i nowe motywy mnie nie interesuja, to puscilem kilka zlotowek i od siebie, drukniesz dwie naklejki więcej ;-)

Poszły dwa zestawy naklejek. Muszę tylko projekt dogadać.

Cytatno to przynajmniej raz do roku wrzuc info, jak widzisz, chętnie sie dorzucimy :)

Tak zrobię dzięki.

hankie

@Janusz
pardon, ja dopiero teraz dosięgnąłem współczesności i założyłem konto na PayPal - też halerzy dorzuciłem, serwer i masa updateów za darmo nie jest, a Twój czas jest niemożliwy do wyceny. Dzięki!

Janusz

Dzięki Mistrzu, działamy dalej :)