Logo/koszulka - Finał

Zaczęty przez Janusz, Wrzesień 22, 2019, 12:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Niech dokona się ostateczny wybór.

Wersja ciemna m.in. dla forum.

Lepsza jakość do podpatrzenia.

https://strefapsx.pl/logo-iii/

pawloosw

Zdecydowanie logo przed napisami. Pomiędzy tworzy taki chaos IMO.

VectroV

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

foxe

z  tych dwóch tylko pierwsze
chociaż bardziej podobała mi się wersja nr 4 z wcześniejszej ankiety

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII

Mcin

Nowa czcionka nie wspiera polskich znaków- zajrzyj na kupię/zamienię.
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

Janusz

Właśnie nad tym pracuję. :) Wspiera ją bez problemów, tylko nie wiem czemu póki co to nie działa.

Keita

Nie chcę się czepiać, ale poprzednie logo było lepsze. Fancy futurystyczne czcionki wyszły z mody ;) Poprzednie było poważniejsze.
GB, GBC, GBA, DS, 3DS, Famicom, SNES, N64, GC, Wii, NS, PSP, PS1, PS2, PS3, SMS, SMD, Lynx, 2600, 65XE, 486, K-6, PIII

Janusz

Kwestia przyzwyczajenia. Ostatnio za dużo zmian było w tym temacie bo ciągle mi czegoś brakowało. Osobiście z tego co jest jestem zdecydowanie najbardziej zadowolony. Jest czytelnie i przede wszystkim mogę tym dowolnie rotować na różnych grafikach. Font, owszem tamten był czytelniejszy, ale taki nijaki. W sensie obecny na dziesiątkach stron. Ten przynajmniej się będzie po czasie kojarzył ze Strefą.

Co do czytelności globalnej, to w tamtym projekcie było wszystkie "nadziubdziane" za dużo - krzyżak, kółka, pionowa kreska, adres, podpis, kolorowe podkreślenie. Za dużo jak na logo. Na stronie jeszcze ok, ale na grafikach to już przekombinowanie wyglądało i stąd zmiana.

Polecam sobie odświeżyć stronę i wyczyścić cache też to wszystko powinno się załadować w ostatecznym kształcie.

retron67

Masz rację,to logo jest git. Kwetia czasu, dla przyzwyczajeń.

hankie

Uno! A font klimatyczny. Niech będzie nawet taki z '94 look - ale o to chodzi!