Nowa odsłona Strefy - v6.0

Zaczęty przez Janusz, Wrzesień 29, 2025, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

To już niestety wina ich apki...
Zgłaszają to im od X lat i dalej nie ruszone.

Wawrzino

Używam tej wersji kolorystycznej:

I jak dla mnie jest już idealnie. Także dzięki @Janusz za całą robotę z migracją i dopasowywaniem wyglądu. Kawał dobrej roboty

bms

Cytat: Janusz w Grudzień 18, 2025, 14:10To już niestety wina ich apki...
Zgłaszają to im od X lat i dalej nie ruszone.
Znaczy się, przed zmianami na forum nigdy nie miałem z takiej przypadłości.

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Janusz

Wiem, ale do starego silnika była inna wersja apki, którą chyba jeszcze robili twórcy Tapatalka, do nowego silnika trzeba było ją przepisać, ale chyba im się nie chce/nie chciało.

zenq

jednak potwierdzam, ze forum ciagle zmienia ustawienie motywu na domyslny ciemny, na kazdym urzadzeniu (2pc i telefon) po kilku godzinkach odpalam strefe i jest ciemna, logowanie pamieta, motywu juz nie.
i od kiedy mamy nowa wersje, mam problemy ze znacznikiem "nowe" na glownej stronie i lista nieprzeczytanych postow w danym dziale - czesto, nie widze specjalnej reguły kiedy - swieci mi sie na czerwono "nowe", a jak klikne, to mam pusta liste i "brak nieprzeczytanych postow", wchodzac w dany dzial jednak widze "nowe" przy konkretnych watkach i to juz dziala normalnie - ich klikniecie przenosi, to najstarszej nieprzeczytane wiadomosci w danym watku.

Janusz

Coś w ustawieniach cache będę musiał pogrzebać bo to myślę będzie z tym problem.
Dziś dłubię od rana nad różnymi rzeczami i chcę to wreszcie skończyć.
Póki co ustawiam kolory, różnych elementów itp., wyświetlanie na telefonach, udało mi się przywrócić część avatarów, itp.
Z tym cache popatrzę.

zenq

a moze znowu grzebiesz i mi glupieje, bo teraz to po 15 minutach wszedlem i juz byl ciemny motyw

Janusz

Kurde może temu, bo cały czas edytuję pliki CSS od rana.

Skończę dziś i zobaczymy potem ;)

Mcin

No to o tyle ciekaw, ze ja (Firefox ESR) raz zmieniłem i mam jasny motyw. Jasny jak gwint :) Może jest różnica zachowania strony pomiędzy wybieraniem przez edycje profilu, a edycją z tego szybkiego wybieraka?
Nowe mi dobrze pokazuje.
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.