Alternatywny sposób wyświetlania prywatnych wiadomości

Zaczęty przez Janusz, Luty 27, 2018, 18:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Przypominam bo niektórzy pewnie nie są świadomi, że w opcjach swojego profilu na forum możecie łatwo zmienić układ prywatnych wiadomości w skrzynce. Domyślnie są one sortowane według daty, ale po zmianie opcji na "jako rozmowa", tak jak na poniższym screenie, wszystko zamieni się w formę dialogu z konkretną osobą. Całkiem wygodna opcja, o której warto pamiętać.

SALADYN

Nie byłem tego świadomy a to niebo a ziemia, pierwotny sposób grupowania wiadomości powinien być opcjonalny a ten podstawowy.

Przy okazji pytanko, wywalenie maila zablokuje powiadomienie o nowych prywatnych wiadomościach które za każdym razem przychodzi na skrzynkę pocztową ?

Janusz

Wiem, tylko niestety tej opcji "niebiańskiej" nie ma do ustawienia jako domyślna, przynajmniej nie znalazłem, ale jeszcze pogrzebię. Cały czas coś dłubię. ;)

Tak, wyłącz powiadomienie na mail i nie powinny przychodzić.

kris82l

Ja też miałem zawsze problem znaleźć cokolwiek w tym "bur...." że tak to nazwę :)

Janusz

meres

Człowiek żył tyle w nieświadomości :-) Dzięki Bodzio bo miałem wiele nieporozumień jak odpisywałem komuś innemu.

hankie

Człowiek już niby siedzi nieco dłużej na tym forum, ale wciąż wyskoczy coś nowego :) Przydatny hint!

Janusz

Odświeżam i przypominam, że jakby kogoś męczył układ wiadomości prywatnych, to można go zmienić na dużo wygodniejszy. :)

Quake96

Ja nie kojarzę żebym coś zmieniał a mam to już ustawione :D Może u niektórych domyślnie się to ustawia.

Janusz

Może w którymś momencie to wymusiłem domyślnie, choć nie pamiętam czy się. Tak czy inaczej warto pamiętać. :)

zenq

Janusz

A co mi tam, podbiję i tutaj dla wszystkich "nowych" użytkowników :)