12 lat minęło jak jeden dzień :)

Zaczęty przez Janusz, Styczeń 02, 2026, 19:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Nieliczne dinozaury, które są ze Strefą od samego początku powinny pamiętać ten design :)

Dokładnie 12 lat temu jak startowałem ze stroną to wyglądało to mniej więcej tak.

Pamiętam jakby to było dzisiaj - tę ekscytację w momencie publikowania strony w sieci i strach czy projekt wypali. Już wtedy ciężko się było wybić ze stroną www, bo większość poszła w kierunku YT. Było to o tyle trudne, że miałem zerową wiedzę na temat tworzenia stron www. Choć tak naprawdę prace nad stroną rozpocząłem na długo przed jej publikacją. Przez kilka miesięcy tworzyłem materiały, tak by w momencie premiery mieć już kilkanaście tekstów, fotek, grafik i być cały czas na bieżąco. W szczycie publikowałem po kilka wpisów tygodniowo. Aktualnie o czymś takim mogę jedynie pomarzyć z wielu względów, ale co stworzyłem przez te lata, tego mi już nikt nie odbierze - no może poza chatgpt, google, ai i wieloma innymi miejscami, gdzie się z tego korzysta często bez podawania źródłą ;)

Tak czy inaczej dzisiaj Strefa ma swoje urodziny, więc tradycyjnie jest i okolicznościowe podsumowanie: https://strefapsx.pl/jestesmy-razem-juz-12-lat/

PS> Morden wspierałem Cię zanim to było modne :P

SALADYN

Mios dios jak ten czas leci, niech to ktoś zatrzyma.

@Janusz masz jakieś długofalowe plany co do strefy ? Mowa o kolejnym tuzinie lat bo w sumie temat masz tak bardzo ogarnięty że nawet gdybyś miał tu i teraz czas i środki to chyba niewiele zostało ci do zrobienia.

EDIT:
Ok, przeczytałem artykuł i widzę że jednak sporo jeszcze planujesz dla głównej. Spodziewałem się właśnie pójścia bardziej w socialki, przez lata mało tutaj działałeś.

alf

Gratuluje determinacji i wytrwałości @Janusz  ! Kiedy robimy coroczną zrzutę na utrzymanie tego przybytku?

Janusz

Cytat: SALADYN w Styczeń 03, 2026, 10:32EDIT:
Ok, przeczytałem artykuł i widzę że jednak sporo jeszcze planujesz dla głównej. Spodziewałem się właśnie pójścia bardziej w socialki, przez lata mało tutaj działałeś.

Może teraz pójdzie z górki, jak sprawy techniczne ogarnięte.

Cytat: alf w Styczeń 03, 2026, 12:04Gratuluje determinacji i wytrwałości @Janusz  ! Kiedy robimy coroczną zrzutę na utrzymanie tego przybytku?

Dzięki, zobaczę jeszcze co i jak w tym roku i dam znać jak coś na forum.

Mcin

nawet jak nie dasz znać i tak przeleję kasę, chłe chłe XD
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.