Aktualności

[Wideo] Wyjątkowa reklama FFVII + napisy PL

Janusz · 1920

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
dnia: Kwietnia 30, 2020, 14:56:37
Trochę mi z tym zeszło, ale już jest. :) Miłego oglądania, ja już znam na pamięć i zacząłem płynnie mówić po japońsku :D

https://strefapsx.pl/final-fantasy-vii-remake-reklama-pl/

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 30, 2020, 16:08:41
Fajna długość tej reklamy :D

Offline pawloosw

• Major
  • *
    • Reputacja: 27
  • W co masz zagrać jutro, graj dzisiaj...
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 30, 2020, 21:03:48
Swietna robota z tym tlumaczeniem.  ;) czemu w pl tv takich reklam nie dajo, tylko suple! Suple! Suple.  ::)

Online SALADYN

Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 30, 2020, 22:45:49
czemu w pl tv takich reklam nie dajo,
Ano, długość w sam raz dla polsatu albo tvn, zmieściliby trzy takie w jedna przerwę reklamową.

Offline pawloosw

• Major
  • *
    • Reputacja: 27
  • W co masz zagrać jutro, graj dzisiaj...
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #4 dnia: Maja 01, 2020, 07:35:46
 :)) Smutne ale prawdziwe.

To widze nic sie nie zmieniło w pl tv, dalej takie szambo... (od kilku lat nie ogladam, nawet anteny nie podpialem do tv)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #5 dnia: Maja 01, 2020, 10:43:32
Wersja dla telewizji ma 7 minut, wersja pełna 13. Wiedziałem o nich od dawna, ale czekałem z wrzutą na premierę gry, potem trochę zeszło z tłumaczeniem. Najciekawsze jest jednak to, że jakimś cudem w tym tygodniu obie reklamy zniknęły z oficjalnego kanału Square. Jeszcze w poniedziałek sprawdzałem linki, bo chciałem dodać jako źródło, a tu nie ma. Ciekawe w sumie czemu.

Offline G-R-Z-E-C-H

Odpowiedź #6 dnia: Maja 01, 2020, 12:27:20
Ja to jestem jak ten główny bohater... :(

Online SALADYN

Odpowiedź #7 dnia: Maja 01, 2020, 12:35:43
Ja to jestem jak ten główny bohater... :(

Przepraszasz napastującego cie w barze nerda ? ;)

Offline G-R-Z-E-C-H

Odpowiedź #8 dnia: Maja 01, 2020, 12:51:15
Może gdyby nie obecna sytuacja społeczna to bym musiał  :P

Offline Don

• Zasłużony
  • Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 9
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: Hoobertoo_PL
Odpowiedź #9 dnia: Maja 02, 2020, 10:46:41
Wersja dla telewizji ma 7 minut, wersja pełna 13. Wiedziałem o nich od dawna, ale czekałem z wrzutą na premierę gry, potem trochę zeszło z tłumaczeniem. Najciekawsze jest jednak to, że jakimś cudem w tym tygodniu obie reklamy zniknęły z oficjalnego kanału Square. Jeszcze w poniedziałek sprawdzałem linki, bo chciałem dodać jako źródło, a tu nie ma. Ciekawe w sumie czemu.

Zapewne wykupili prawa do posługiwania się danym materiałem na określony czas. To raczej dziwne bo zwykle kupuje się dożywotnie w online i na określony czas w telewizji.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #10 dnia: Maja 21, 2020, 10:50:04
Powiem szczerze, że materiał naprawdę zapadł mi w pamięć. Jestem w stanie zrozumieć kult Finala i mogę się założyć, że koncepcja tego zjawiska na poziomie duchowym/kultowym w niektórych kręgach naprawdę może mieć miejsce. Łechce nostalgię i powoduje flashbacki.

No i super, że z napisami!

SMF spam blocked by CleanTalk