[Wideo] Wyjątkowa reklama FFVII + napisy PL

Zaczęty przez Janusz, Kwiecień 30, 2020, 14:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Trochę mi z tym zeszło, ale już jest. :) Miłego oglądania, ja już znam na pamięć i zacząłem płynnie mówić po japońsku :D

https://strefapsx.pl/final-fantasy-vii-remake-reklama-pl/

makumator

pawloosw

Swietna robota z tym tlumaczeniem.  ;) czemu w pl tv takich reklam nie dajo, tylko suple! Suple! Suple.  ::)

SALADYN

Cytat: pawloosw w Kwiecień 30, 2020, 21:03czemu w pl tv takich reklam nie dajo,
Ano, długość w sam raz dla polsatu albo tvn, zmieściliby trzy takie w jedna przerwę reklamową.

pawloosw

:)) Smutne ale prawdziwe.

To widze nic sie nie zmieniło w pl tv, dalej takie szambo... (od kilku lat nie ogladam, nawet anteny nie podpialem do tv)

Janusz

Wersja dla telewizji ma 7 minut, wersja pełna 13. Wiedziałem o nich od dawna, ale czekałem z wrzutą na premierę gry, potem trochę zeszło z tłumaczeniem. Najciekawsze jest jednak to, że jakimś cudem w tym tygodniu obie reklamy zniknęły z oficjalnego kanału Square. Jeszcze w poniedziałek sprawdzałem linki, bo chciałem dodać jako źródło, a tu nie ma. Ciekawe w sumie czemu.

G-R-Z-E-C-H

Ja to jestem jak ten główny bohater... :(

SALADYN

Cytat: G-R-Z-E-C-H w Maj 01, 2020, 12:27
Ja to jestem jak ten główny bohater... :(

Przepraszasz napastującego cie w barze nerda ? ;)

G-R-Z-E-C-H

Może gdyby nie obecna sytuacja społeczna to bym musiał  :P

Don

Cytat: Bodzio w Maj 01, 2020, 10:43
Wersja dla telewizji ma 7 minut, wersja pełna 13. Wiedziałem o nich od dawna, ale czekałem z wrzutą na premierę gry, potem trochę zeszło z tłumaczeniem. Najciekawsze jest jednak to, że jakimś cudem w tym tygodniu obie reklamy zniknęły z oficjalnego kanału Square. Jeszcze w poniedziałek sprawdzałem linki, bo chciałem dodać jako źródło, a tu nie ma. Ciekawe w sumie czemu.

Zapewne wykupili prawa do posługiwania się danym materiałem na określony czas. To raczej dziwne bo zwykle kupuje się dożywotnie w online i na określony czas w telewizji.

hankie

Powiem szczerze, że materiał naprawdę zapadł mi w pamięć. Jestem w stanie zrozumieć kult Finala i mogę się założyć, że koncepcja tego zjawiska na poziomie duchowym/kultowym w niektórych kręgach naprawdę może mieć miejsce. Łechce nostalgię i powoduje flashbacki.

No i super, że z napisami!