Aktualności

[Sprzęt/Historia] Limitowana edycja PlayStation Men in Black

Janusz · 1496

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Trochę musiałem tutaj pogrzebać i załatwić zgodę na zdjęcia, ale wreszcie się udało i kolejna perełka zawitała na Strefę.

https://strefapsx.pl/limitowana-edycja-playstation-men-in-black/

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #1 dnia: Maja 01, 2019, 23:53:40
Ojjj, sporo  domysłów i 'prawdopodobnych' rzeczy się wcześniej naczytałem... Na takie dane czekał nasz internet!

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #2 dnia: Maja 02, 2019, 11:56:57
Ja też, dlatego chciałem to należycie wyprowadzić. Oczywiście nie jestem alfą i omegą, dlatego zostawiłem sobie pole do ewentualnych zmian i doprecyzowania. Niemniej fajnie, że udało mi się zdobyć pełniejsze zdjęcia tej konsolki i zebrać kilka informacji w jednym miejscu.

SMF spam blocked by CleanTalk