Aktualności

[Sprzęt] Wyjątkowy zestaw PlayStation "Lucky Pack"

Janusz · 1986

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
A myślałem, że w temacie europejskich zestawów PlayStation mnie już nic nie zaskoczy. ;)

https://strefapsx.pl/playstation-lucky-pack/

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 106
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez
Odpowiedź #1 dnia: Lutego 23, 2019, 15:14:29
Karton w kartonie... A więc to w 2000 roku SONY zaczęło ten stylowy sposób pakowania  ^-^  C:-)

Offline Manifesto

Odpowiedź #2 dnia: Lutego 24, 2019, 11:15:27
Szczerze - widziałem to kiedyś na jakiejś aukcji na belgijskim eBayu (często przeglądałem oferty z Belgii, bowiem można było tam wyrwać gry NTSC-U na PSX) i rzuciło mi się w oczy. Nie pamiętam ceny, ale to na 100 % było to :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #3 dnia: Lutego 24, 2019, 14:24:19
Jakbyś kiedyś widział to daj znać. Ja jak na ten zestaw trafiłem do szczenę zbierałem z podłogi. :) Fajna ciekawostka.

Offline kris82l

• Zasłużony
  • Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 5
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #4 dnia: Lutego 25, 2019, 21:24:23
Facet ma niesanowitą kolekcję. Ja oczywiscie nigdy nie widziałem takiego zestawu, pozostałych co ma na stronie również w większości nie spotkałem. Gratuluję znaleziska O0

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #5 dnia: Lutego 25, 2019, 22:41:28
Mi brakuje u nas siły przebicia oddziału Sony i 'lokalnych' edycji wydanych konsol.  Nawet takiej jak ta - pudło w pudle, luzem wrzucony dodatkowy sprzęt i naklejka. Chociaż ciekawe ile osób kupiłoby w dobrej cenie PS4 Bierdronka, ach Biedronka Edycję - z żółtym plastikowym plate'm :)

Online SALADYN

Odpowiedź #6 dnia: Lutego 26, 2019, 10:43:19
Chociaż ciekawe ile osób kupiłoby w dobrej cenie PS4 Bierdronka, ach Biedronka Edycję - z żółtym plastikowym plate'm :)

To pytania retoryczne ?

Spoiler
[Zamknij]

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #7 dnia: Lutego 26, 2019, 14:05:18
Retoryczne Saladynie. Ja z lekkim śmieszkiem, ale jednak ustawiłbym na półce żółto-czerwonego PROsiaka z sowitej promki i limitowanej bądź co bądź edycji. Za rozsądne cebuliony, nie inaczej! Najpierw byłby śmiech, ale za 15 lat byśmy takiej limitki szukali, bo większość pewnie możliwie szybko chciałaby o nich zapomnieć ;)

SMF spam blocked by CleanTalk