Aktualności

[Sprzęt] Dual Shock Midnight Blue „10 Million Model”

Janusz · 1766

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
No i mamy komplet na Strefie jeżeli chodzi o kontrolery z edycji "10 Million Model".

http://strefapsx.pl/scph-1200-dual-shock-midnight-blue-10-million-model/

Offline fixxxer1

Odpowiedź #1 dnia: Lutego 22, 2018, 07:09:31
Kurde przeczytałem [Sprzedam] zamiast [Sprzęt]...
Arta przeczytałem ;)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2018, 17:34:40
Mogę sprzedać, w sumie nie moje, tylko co @kris na to ;) A na poważnie to fajnie by było chociaż mieć opcję na myślenie o zakupach takich przedmiotów wybitnie rzadkich. W Polsce na taki chyba w życiu nie natrafimy.

Offline kris82l

• Zasłużony
  • Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 5
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #3 dnia: Lutego 23, 2018, 10:38:30
Ja chyba kiedyś widziałem na allegro, pada lub konsolę Midnight Blue jednak za tamtych czasów totalnie nie miałem kasy na zakup, ani też za bardzo nie wiedziałem co to jest.

A z innej beczki Bodzio patrz co znalazłem
http://www.kinezu.ro/defconsoft/hardware/controllers/10-million-model-controller/index.html
Gość tam pokazuje kontroler oznaczony E, nie wiem już czy to oryginał czy amerykański z europejską instrukcją np składany zestaw, szkoda że więcej fotek nie ma.

Zauważyłem też że w zestawach mają pady z napisam 10 million na wtyczce, już sam nie wiem co o tym myśleć, po przyglądam się, być może te w Japonii miały oznaczenia na wtyczce a te z USA miały normalne, trzeba to rozkminić.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #4 dnia: Lutego 23, 2018, 12:12:27
No właśnie przez to wzmiankę na defconsoft wciąż używam przy okazji tej Europy najczęściej słowa najprawdopodobniej nie wyszły bo cholera tylko tu znalazłem o nim wzmiankę. Niemniej to na tyle wiarygodne źródło, że ciężko doszukiwać się by był to składak. Jeszcze cholera jak na złość uciął zdjęcie tyłu. Bo jeżeli nie ma tam tej naklejki co w wersji USA to miałbym pewność, że to europejski kontroler.

SMF spam blocked by CleanTalk