Aktualności

Siódme urodziny Strefy!

Janusz · 1877

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
dnia: Stycznia 02, 2021, 14:54:23
Dokładnie 7 lat temu na Strefie pojawił się pierwszy wpis. Z tej okazji przygotowałem tradycyjne podsumowanie. Wszystkim Wam serdecznie dziękuję za ten wspólnie spędzony kawał czasu i mam nadzieję jeszcze trochę pociągniemy. :)

Więcej informacji na głównej:
https://strefapsx.pl/strefapsx-pl-w-sieci-od-7-lat/

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2021, 15:05:30
Najważniejsze że karuzela kręci się dalej. Co do mniejszej częstotliwości newsów na głównej - nie przejmuj się. Każdy ma w swoim życiu taki moment że musi zwolnić i zastanowić się co dalej. Pomimo przeciwności, nadal robisz to co lubisz, nie? ;)

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Offline mariusz391

Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 02, 2021, 15:14:12
Jak wyżej, to że jest mniej tematów na głównej to nie powód do przejmowania się, a też moim zdaniem naturalna kolej rzeczy. W końcu przez te 7 lat opisałeś praktycznie wszystko co się dało na temat PSone, i z każdym kolejnym rokiem będzie już coraz trudniej wymyślać kolejne tematy. Niemniej ważne właśnie że karuzela kręci się dalej, i nic nie zapowiada by cała ta spisana wiedza miała zaginąć w mrokach internetu ;)

Offline verteks

Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 02, 2021, 15:41:19
Ten 2020 rok to ja tam rozumiem że po siedzeniu X godzin przed komputerem w pracy już nie ma się ochoty spędzać więcej czasu przed ekranem po godzinach. Jak to u Ciebie Bodzio z tym? Mimo tego według mnie tempo pojawiania się nowości na stronie głównej nadal jest wysokie.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 02, 2021, 15:57:06
Przez pracę zdalną i to, że siedzę w tym samym pomieszczeniu co pracuję - też mam większą niechęć do komputera i też mało na nim robię przyjemnych, bo mam go dość.

Strefa żyje, bo ma społeczność. Strona główna jest zweryfikowaną i konkretną bazą wiedzy.
@Bodzio - zobacz ile tematów i sprzętów jest na niej opracowanych. Ogólnie o nowe tematy trudno - bo Szarak jest obszarem, gdzie już też niedużo rzeczy nowych wymyślają - a jednak zobacz - pisane są nowe arty na głównej. To fakt (nawet autentyczny hyhy).

Sto lat - i dłużej!

Offline PSX93

• Sierżant
  • *
    • Reputacja: 7
  • Ah shit, here we go again.
Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 02, 2021, 16:08:54
Ja to dzięki strefie czerpałem później wiedzę o różnych wydaniach konsol, a jeszcze wiele osób tutaj poznałem. Życzę jak najlepiej strefie i oby jak najdłużej tętniło życiem.  :)

Offline Atr3ju

Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 02, 2021, 22:32:01
To ze nadal jest polska spolecznosc 5 generacji (i rowniez innych) w czasach 9 generacji konsol tu na strefie to spore osiagniecie. Beda o tym forum mowic/pisac jeszcze w czasach 11 generacji konsol gdzie my bedziemy miec okolo 50 lvl +
Stay retro

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 02, 2021, 23:57:39
Jak to u Ciebie Bodzio z tym?
Przez pracę zdalną i to, że siedzę w tym samym pomieszczeniu co pracuję - też mam większą niechęć do komputera i też mało na nim robię przyjemnych, bo mam go dość.

To kolejny z czynników. Faktycznie jak już ktoś w pracy siedzi tyle godzin przed komputerem to potem ma go już dość.
Dzięki za wszystkie życzenia!

Offline adikropkaer

Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 03, 2021, 12:29:18
Czas leci szybko, niedługo pyknie mi 3 lata ze Strefą, jedyne czego tutaj żałuję, to że nie trafiłem na to miejsce wcześniej. Fajnie, że jest jeszcze takie miejsce w sieci, tak jak to wspominałeś w artykule, w czasach powszechnych grupek na FB - do których nigdy się nie przekonam. Poznałem tutaj wielu fajnych ludzi, niektórych nawet w realu i dowiedziałem wielu ciekawych rzeczy na tematy nie tylko konsolowe. Oby trwało to jak najdłużej i nie wygasło nigdy.

SMF spam blocked by CleanTalk