[Sprzęt] Wyjątkowy zestaw PlayStation "Lucky Pack"

Zaczęty przez Janusz, Luty 23, 2019, 14:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

A myślałem, że w temacie europejskich zestawów PlayStation mnie już nic nie zaskoczy. ;)

https://strefapsx.pl/playstation-lucky-pack/

alf

Karton w kartonie... A więc to w 2000 roku SONY zaczęło ten stylowy sposób pakowania  ^-^  C:-)

Manifesto

Szczerze - widziałem to kiedyś na jakiejś aukcji na belgijskim eBayu (często przeglądałem oferty z Belgii, bowiem można było tam wyrwać gry NTSC-U na PSX) i rzuciło mi się w oczy. Nie pamiętam ceny, ale to na 100 % było to :)

Janusz

Jakbyś kiedyś widział to daj znać. Ja jak na ten zestaw trafiłem do szczenę zbierałem z podłogi. :) Fajna ciekawostka.

kris82l

Facet ma niesanowitą kolekcję. Ja oczywiscie nigdy nie widziałem takiego zestawu, pozostałych co ma na stronie również w większości nie spotkałem. Gratuluję znaleziska O0

hankie

Mi brakuje u nas siły przebicia oddziału Sony i 'lokalnych' edycji wydanych konsol.  Nawet takiej jak ta - pudło w pudle, luzem wrzucony dodatkowy sprzęt i naklejka. Chociaż ciekawe ile osób kupiłoby w dobrej cenie PS4 Bierdronka, ach Biedronka Edycję - z żółtym plastikowym plate'm :)

SALADYN

Cytat: hankie w Luty 25, 2019, 22:41Chociaż ciekawe ile osób kupiłoby w dobrej cenie PS4 Bierdronka, ach Biedronka Edycję - z żółtym plastikowym plate'm :)

To pytania retoryczne ?

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

hankie

Retoryczne Saladynie. Ja z lekkim śmieszkiem, ale jednak ustawiłbym na półce żółto-czerwonego PROsiaka z sowitej promki i limitowanej bądź co bądź edycji. Za rozsądne cebuliony, nie inaczej! Najpierw byłby śmiech, ale za 15 lat byśmy takiej limitki szukali, bo większość pewnie możliwie szybko chciałaby o nich zapomnieć ;)