[Akcesoria] Memory Card w edycji 10 Million Model

Zaczęty przez Janusz, Sierpień 07, 2018, 12:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Don

Janusz

Niestety nie, ale dzięki @kris82l mogłem ją dla Was opisać i zaprezentować. ;)

Atr3ju

Gdyby taką ktoś wystawił na aukcji za 30 zł to bym nawet nie zainteresował sie nią, z pozoru niczym sie nie wyróznia i dlatego moim zdaniem warta jedynie dla kolekcjonerów. Obudowa inna a środek to samo co w innych oryginalnych.

Myślałem że to będzie jakiś kozak karta a to tylko inny kolor i jakaś inna naklejka. Dlaczego nie zaszaleli i nie zrobili tej karty np. w gumowanym plastiku w kolorze midnight blue albo net yaroze, to byłby bajer, wówczas może zainteresowałbym się takim egzemplarzem.

szczupi26

Skoro nakład był limitowany mogli każdą kartę oznaczyć, to zdecydowanie podniosłoby atrakcyjność i "prestiżowość" :D tego akcesorium

Janusz

Cóż, w tym przypadku głównie chodzi o wyjątkowe opakowanie i sam powód dla którego powstała ta karta, niż o nią samą. Kolorystycznie się nie popisali i faktycznie mogli ją zrobić tak jak pady.

Dorzuciłem do wpisu właśnie zdjęcia europejskiego egzemplarza, więc jest już pełen komplet.

hankie

To raczej item dla znawców, bo jakoś specjalnie się nie wyróżnia ;) Coś jakbym znalazł trzonowiec na ziemi, a potem bym się dowiedział że należał on do Elvisa ;) Taki 'zwykły' item, ale podszyty faktem/historią ;)