Aktualności

[Obraz] Konfiguracja monitora RGB i jego działanie z konsolami V i VI generacji

Janusz · 2052

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
W temacie monitorów RGB niedługo staniemy się monopolistą jeśli chodzi o tę tematykę w naszym kraju. ;)
Materiał dla części z Was pewnie znany, ale na głównej wszystko zyskuje +500 do jakości. Przy okazji debiut @bms na głównej, któremu dziękuję za zredagowanie tekstu i zgodę na jego wykorzystanie. ;)

www.strefapsx.pl/konfiguracja-monitora-rgb-konsole/
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2018, 18:52:24 wysłana przez Bodzio »

Offline Desdinova

• Starszy sierżant
  • *
    • Reputacja: 15
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku.
Jak zawsze pełen szacunek dla kolegi @bms za elokwencję i wiedzę. Bardzo przyjemna lektura.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Kurka ten poradnik to taki elementarz prawie - dla laika! Nie wiem czy w PL necie coś w taki 'amerykański' sposób coś czytałem :) Szacun 8)

Offline Namingway

• Kapitan
  • *
    • Reputacja: 27
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • Instagram
  • PSN ID: Namingway_PL
Strefa od dawna ma monopol jeśli chodzi tematykę monitorów RGB ;) Kolejny świetny artykuł! Szkoda, że w naszym polskim internecie, nie było takich materiałów, kiedy ja zaczynałem swoją przygodę z PVM ;)

Offline fixxxer1

Kolejny powód żeby odwiedzić kolegę @bms osobiście ;) Monitory pod pachę i heja  8)

Offline Mitsu

• Wsparcie
  • Kapitan
  • *
    • Reputacja: 16
Dobra robota

Online bms

Dzięki Pany, ale są na forum więksi znawcy :) Ja tam tylko lubię eksperymenty, a że wkroczyłem na nieznany, ciekawy teren, to warto było to opisać.

SMF spam blocked by CleanTalk