Aktualności

[News] To już 25 lat! PlayStation 25th Anniversary.

Janusz · 1489

Online Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
dnia: Grudnia 03, 2019, 12:34:01
Zbieramy newsy związane z 25leciem PlayStation. Na ten moment wygląda to dość skromnie.

https://strefapsx.pl/playstation-25th-anniversary/

Offline bms

Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 03, 2019, 18:48:01
Skarpety PS! Padłem xD

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2019, 00:14:55
Skarpety PS! Padłem xD
Brałbym. Nie jestem nerdem, ale by mi do Star Wars'owych pasowały :)

Kurka na razie więcej człowiek na 20lecie poczytał. A tutaj ćwierćwiecze?

Offline pawloosw

• Major
  • *
    • Reputacja: 27
  • W co masz zagrać jutro, graj dzisiaj...
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2019, 07:51:13
No delikatnie mówiąc - straszna wtopa ze strony sony - nic nie przygotowali na taka rocznice?!?
Tych skarpet/ wydania konsoli na azje ani nie komentuje. Wstyd i hańba, zieloni mają polewkę zapewne  :))

Offline Mcin

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 33
  • بيسي غعَمينْق مَصْتترْ رإِس
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 30 gier w 2024 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Strefowy Skryba. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku.
Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 04, 2019, 15:22:15
Nintendo rocznice Mario zrobiło przy okazji rocznicy amerykańskiej premiery super Mario Bros.
Sony pewnie też zrobi sensację na 25 Lecie PS w USA, o ile pamiętam, dwudziechę swiętowali w rocznice amerykańskiej premiery.

Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

Online Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 04, 2019, 16:55:48
Sony pewnie też zrobi sensację na 25 Lecie PS w USA, o ile pamiętam, dwudziechę swiętowali w rocznice amerykańskiej premiery.

Oj chyba nie zrobi, a nie zrobi bo nie musi. Myślami są już przy PS5, a niestety Sony, czy tam SIE, nie należy do firm, które robią coś więcej niż potrzeba. 20lecie było obchodzone właśnie przy okazji grudniowej rocznicy. Na tym tle to co się dzieje teraz to stypa bardziej po PS4.

Dorzuciłem kilka newsów do wątku z wczoraj, więc zapraszam. Tak już w marcu azjatycki oddział PlayStation celebrował 25lecie :d

SMF spam blocked by CleanTalk