[News] To już 25 lat! PlayStation 25th Anniversary.

Zaczęty przez Janusz, Grudzień 03, 2019, 12:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Zbieramy newsy związane z 25leciem PlayStation. Na ten moment wygląda to dość skromnie.

https://strefapsx.pl/playstation-25th-anniversary/

bms

hankie

Cytat: bms w Grudzień 03, 2019, 18:48
Skarpety PS! Padłem xD
Brałbym. Nie jestem nerdem, ale by mi do Star Wars'owych pasowały :)

Kurka na razie więcej człowiek na 20lecie poczytał. A tutaj ćwierćwiecze?

pawloosw

No delikatnie mówiąc - straszna wtopa ze strony sony - nic nie przygotowali na taka rocznice?!?
Tych skarpet/ wydania konsoli na azje ani nie komentuje. Wstyd i hańba, zieloni mają polewkę zapewne  :))

Mcin

Nintendo rocznice Mario zrobiło przy okazji rocznicy amerykańskiej premiery super Mario Bros.
Sony pewnie też zrobi sensację na 25 Lecie PS w USA, o ile pamiętam, dwudziechę swiętowali w rocznice amerykańskiej premiery.
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

Janusz

Cytat: Mcin w Grudzień 04, 2019, 15:22Sony pewnie też zrobi sensację na 25 Lecie PS w USA, o ile pamiętam, dwudziechę swiętowali w rocznice amerykańskiej premiery.

Oj chyba nie zrobi, a nie zrobi bo nie musi. Myślami są już przy PS5, a niestety Sony, czy tam SIE, nie należy do firm, które robią coś więcej niż potrzeba. 20lecie było obchodzone właśnie przy okazji grudniowej rocznicy. Na tym tle to co się dzieje teraz to stypa bardziej po PS4.

Dorzuciłem kilka newsów do wątku z wczoraj, więc zapraszam. Tak już w marcu azjatycki oddział PlayStation celebrował 25lecie :d