Aktualności

[News] Strefa ma już 6 lat! - urodzinowy konkurs

Janusz · 2374

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 106
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez
Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2020, 20:23:46
Strefka nieźle się trzyma, moje gratulacje! 6 lat temu miałeś nosa zakładając ten portal. Gratuluję i życzę kolejnych sukcesów!

Offline szczupi26

• Porucznik
  • *
    • Reputacja: 4
Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 03, 2020, 06:51:56
Gratulacje Bodzio. Oby chęci i sił starczyło na drugie a nawet trzecie tyle :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 03, 2020, 10:33:24
Razem damy radę. :) Najważniejsze, że Strefa "żyje" cały czas, a to już nie tylko moja zasługa, ale nas wszystkich. Na tle innych for nie mamy co narzekać, a najlepsze jest to, że z roku na rok pojawiają się tutaj nowe, ciekawe osoby. Oby i tak było w tym roku.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2020, 10:35:07 wysłana przez Bodzio »

Offline next THE flex

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 5
  • next THE flex
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 03, 2020, 11:29:59
Ciężką pracą udało się utrzymać na rynku przez sześć lat, to już same w sobie jest wynikiem bardzo dobrym. Uważam, że sekret tkwi w profesjonalizmie jaki widać na stronie jak i na przynależnym forum. Brak reklam, wyjątkowe artykuły, informacje o konsoli Sony jakich nie ma nigdzie indziej, ani na wschód ani na zachód od Mississippi. Moja pasja do szaraka, zmniejszyła się po sprzedaniu całej kolekcji gier, mimo tego nadal lubię wejść na stronę główną StrefaPSX i przeczytać o czymś o czym jeszcze przed chwilą nie miałem bladego pojęcia. Sukces tkwi w ludziach; tak jak wspomniał Bodzio i tak naprawdę to prócz chęci administracji tylko aktywność społeczności może wznosić stronę na wyżyny. Prócz ostatniego incydentu na forum, uważam, że to w pełni profesjonalne miejsce zrzeszające miłośników konsol retro a w szczególności pierwsze PlayStation. Powodzenia!
Szczęśliwego Nowego Roku 2020

....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 03, 2020, 12:06:03
Bodzio, rocznice to tylko statystyka! Mierna miara upływającego czasu. Strefa jest wartością, która przetrwa - póki będziemy my - pasjonacji Szaraka, gier i co najważniejsze - wspomnień!

Ave RetroGracze, niech Szary duch jest wśród nas!  ^-^

Offline repip

Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 03, 2020, 20:37:39
Bodzio, rocznice to tylko statystyka! Mierna miara upływającego czasu. Strefa jest wartością, która przetrwa

O kurde jakie ładne sformułowanie.

Napisałem to na FB, ale i na forum może wspomnę Taka mała ciekawostka - gdyby nie Strefa może nie byłoby RnG! Jak zobaczyłem że Bodzio samodzielnie na wordpressie postawił stronę retro i była ona fajna to sam stwierdziłem że też dam radę i miałem motywację by samemu spróbować coś stworzyć. Tak oto mamy już od prawie 5 lat retronagazie.eu. Dzięki Bodzio!

Offline Draif

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 03, 2020, 20:58:04
Nie pozostaje nic jak tylko pogratulować oraz złożyć wyrazy szacunku, bo widać naprawdę sporo pracy włożonego w tą stronę.

Offline pawloosw

• Major
  • *
    • Reputacja: 27
  • W co masz zagrać jutro, graj dzisiaj...
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 03, 2020, 22:05:02
To już 6 lat... Oczywiście użytkownicy to bardzo istotny element takiej społeczności, ale bez wkładu, zaangażowania, dyscypliny i w ogóle obranego przez Bodzia kierunku rozwoju portalu to  sami użytkownicy  mogliby nie wystarczyć... Wiem to po innym forum niezwiązanym z grami. Społeczność super, forum bardzo prężne, niegdyś codziennie z 5-10 nowych tematów dziesiątki/setki postów ale z czasem admin zaczął forum bardziej pod siebie modyfikować aniżeli pod wspomnianą społeczność i w niedługim czasie większość przeniosła się z dyskusjami na komunikator, forum świeci niemal pustkami i niewiadomo co z nim dalej będzie. Ale nie odbiegając zbytnio od tematu.

Cieszę się, że tutaj trafiłem. Wspaniali ludzie (choć czasami nerwowi  :D), widać pasję na każdym kroku, duża motywacja do brnięcia w temat zbieractwa - co poniekąd uważam za ratowanie kultury gejmingowej. Jak dla mnie wszystko się w zasadzie zaczęło od szaraka (takie granie na poważnie), więc obecność tutaj, to tak jakbym się cofnął w czasie do starych beztroskich lat, gdzie jedynym zmartwieniem było skąd skołować $ na kolejną grę ;D

Online SALADYN

Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 04, 2020, 10:31:38
Niech ten prosty gif wyrazi całą moja aprobatę i uczucia jakie żywię do tej strony, forum i stworzonej dzięki nim społeczności.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 04, 2020, 21:36:57

Bodzio, rocznice to tylko statystyka! Mierna miara upływającego czasu. Strefa jest wartością, która przetrwa

O kurde jakie ładne sformułowanie.

Muszę dopisać, do sentencji motywacyjnych i w razie potrzeby czytać, czytać i czytać.

Dzięki Panowie za te lata i za Wasz wkład w rozwój tego miejsca. Każda odsłona, nowy post, czy wątek to wartość dodana tego miejsca. Szkoda, że mimo usilnych prób nie udało mi się jeszcze trochę bardziej rozwinąć tego miejsca, tak by nas dostrzeżono i doceniono bardziej, ale być może ceną za to było właśnie to, że pojawiło się tu przez te 6 lat tak wielu super ludzi odstających od "internetowych" standardów z YouTube czy social media. Jeżeli tak, to cena ta była warta zapłaty.

Offline kris82l

• Zasłużony
  • Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 5
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 04, 2020, 22:24:22
6 latek minęło.....jak jeden dzień O0. Kurcze ile to nocek spedziłem kiedyś w poszukiwaniu sprzętów, teraz to już chleb powszedni. Szczerze to w wirze życia wydawało mi się że to może z 4 lata minęło a tu proszę :)

Offline Schizo

Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 07, 2020, 21:37:56
Minęło jak jeden dzień :) Pamiętam jak strefa stawiała pierwsze kroki w necie. Fajnie, że to miejsce nadal się rozwija :)

Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry

Offline Atr3ju

Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 08, 2020, 07:05:10
Przyszedłem na strefepsx jak ta miała chyba już 2 lub niecałe 2 lata. Przesiadywałem na innym forum które już powoli wymierało a Bodzio tam postował a w sygnaturce miał banner swojej strefypsx i tak tutaj mnie przywiało.

Offline Megadeth

Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 09, 2020, 17:49:13
Gratulacje ! Ja jestem od jakiegoś czasu, ale stale zaglądam. Świetny przykład, że fora nie umarły. FB niech zdycha  C:-)

SMF spam blocked by CleanTalk