[Gry/Ciekawostki] Śladami pierwszej (niedoszłej), polskiej gry na PSX

Zaczęty przez Janusz, Kwiecień 01, 2019, 20:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

szczupi26

Odnaleźć nawet wersję pre-alpha pierwszego polskiego tytułu na konsole ......

SALADYN

O ile taka wersja powstała, coś czuję że skończyło się na tech demo skoro nie było wydawcy na rozwinięcie projektu.

Janusz

Jak niektórzy się być może domyślili, ten wpis okazał się okolicznościową wkrętką. :) Więcej wyjaśnień w materiale.

SALADYN

Cytat: Bodzio w Kwiecień 02, 2019, 20:13Jak niektórzy się być może domyślili, ten wpis okazał się okolicznościową wkrętką. :)

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

szczupi26

Czyli widzę kolejne miejsce w sieci w którym 01.04 nie warto pisać :P bo akurat poczucia humoru w tym konkretnym przypadku (dacie) nie mam za grosz

Namingway

hankie

Cytat: szczupi26 w Kwiecień 02, 2019, 22:03
Czyli widzę kolejne miejsce w sieci w którym 01.04 nie warto pisać :P bo akurat poczucia humoru w tym konkretnym przypadku (dacie) nie mam za grosz
Oj Szczupi, nie dramatyzuj ;) Ogólnie gdyby nie moje przyzwyczajenie, iż 1/04 jest w sieci mnóstwo takich materiałów (np rozpoczęcie na nowo produkcji Tarpana...) to materiał nie odbiega profesjonalizmem od reszty ;)

szczupi26

Kek, kto tutaj dramatyzuje, po prostu kolejne potwierdzenie przyjętej przeze mnie (dawno temu) zasady by tego dnia maksymalnie ograniczyć swoją internetową aktywność, eot.

makumator

SALADYN

Nie dziwota że złapaliśmy tą przynętę skoro Bodzio wyskakuje z takimi cudami jak PlayStation Continuity Checker, skubany uśpił moją czujność.

hankie