Aktualności

[Gry/Ciekawostki] Śladami pierwszej (niedoszłej), polskiej gry na PSX

Janusz · 2493

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Wracamy do pracy. :)  Na początek ciekawa historia z rodzimego podwórka.

https://strefapsx.pl/polska-gra-na-psx/

Offline szczupi26

• Porucznik
  • *
    • Reputacja: 4
Odnaleźć nawet wersję pre-alpha pierwszego polskiego tytułu na konsole ......

Offline SALADYN

O ile taka wersja powstała, coś czuję że skończyło się na tech demo skoro nie było wydawcy na rozwinięcie projektu.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Jak niektórzy się być może domyślili, ten wpis okazał się okolicznościową wkrętką. :) Więcej wyjaśnień w materiale.

Offline SALADYN

Jak niektórzy się być może domyślili, ten wpis okazał się okolicznościową wkrętką. :)

Spoiler
[Zamknij]

Offline szczupi26

• Porucznik
  • *
Czyli widzę kolejne miejsce w sieci w którym 01.04 nie warto pisać :P bo akurat poczucia humoru w tym konkretnym przypadku (dacie) nie mam za grosz

Offline Namingway

• Kapitan
  • *
    • Reputacja: 27
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • Instagram
  • PSN ID: Namingway_PL
Ja się dałem wkręcić :D

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Czyli widzę kolejne miejsce w sieci w którym 01.04 nie warto pisać :P bo akurat poczucia humoru w tym konkretnym przypadku (dacie) nie mam za grosz
Oj Szczupi, nie dramatyzuj ;) Ogólnie gdyby nie moje przyzwyczajenie, iż 1/04 jest w sieci mnóstwo takich materiałów (np rozpoczęcie na nowo produkcji Tarpana...) to materiał nie odbiega profesjonalizmem od reszty ;)

Offline szczupi26

• Porucznik
  • *
Kek, kto tutaj dramatyzuje, po prostu kolejne potwierdzenie przyjętej przeze mnie (dawno temu) zasady by tego dnia maksymalnie ograniczyć swoją internetową aktywność, eot.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2019, 11:08:20 wysłana przez szczupi26 »

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Ja się wkręciłem :D

Offline SALADYN

Nie dziwota że złapaliśmy tą przynętę skoro Bodzio wyskakuje z takimi cudami jak PlayStation Continuity Checker, skubany uśpił moją czujność.

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Akurat fantazjując - kontynuując zapraszam do tematu - może polskie gry mogłyby powstać? ;)
https://strefapsx.pl/forum/ogolnie-gry/polskie-gry-na-psx-nasze-typy-puscmy-wodze-fantazji/msg52918/#new

SMF spam blocked by CleanTalk