Siódme urodziny Strefy!

Zaczęty przez Janusz, Styczeń 02, 2021, 14:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Dokładnie 7 lat temu na Strefie pojawił się pierwszy wpis. Z tej okazji przygotowałem tradycyjne podsumowanie. Wszystkim Wam serdecznie dziękuję za ten wspólnie spędzony kawał czasu i mam nadzieję jeszcze trochę pociągniemy. :)

Więcej informacji na głównej:
https://strefapsx.pl/strefapsx-pl-w-sieci-od-7-lat/

VectroV

Najważniejsze że karuzela kręci się dalej. Co do mniejszej częstotliwości newsów na głównej - nie przejmuj się. Każdy ma w swoim życiu taki moment że musi zwolnić i zastanowić się co dalej. Pomimo przeciwności, nadal robisz to co lubisz, nie? ;)
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

mariusz391

Jak wyżej, to że jest mniej tematów na głównej to nie powód do przejmowania się, a też moim zdaniem naturalna kolej rzeczy. W końcu przez te 7 lat opisałeś praktycznie wszystko co się dało na temat PSone, i z każdym kolejnym rokiem będzie już coraz trudniej wymyślać kolejne tematy. Niemniej ważne właśnie że karuzela kręci się dalej, i nic nie zapowiada by cała ta spisana wiedza miała zaginąć w mrokach internetu ;)

verteks

Ten 2020 rok to ja tam rozumiem że po siedzeniu X godzin przed komputerem w pracy już nie ma się ochoty spędzać więcej czasu przed ekranem po godzinach. Jak to u Ciebie Bodzio z tym? Mimo tego według mnie tempo pojawiania się nowości na stronie głównej nadal jest wysokie.

hankie

Przez pracę zdalną i to, że siedzę w tym samym pomieszczeniu co pracuję - też mam większą niechęć do komputera i też mało na nim robię przyjemnych, bo mam go dość.

Strefa żyje, bo ma społeczność. Strona główna jest zweryfikowaną i konkretną bazą wiedzy.
@Bodzio - zobacz ile tematów i sprzętów jest na niej opracowanych. Ogólnie o nowe tematy trudno - bo Szarak jest obszarem, gdzie już też niedużo rzeczy nowych wymyślają - a jednak zobacz - pisane są nowe arty na głównej. To fakt (nawet autentyczny hyhy).

Sto lat - i dłużej!

PSX93

Ja to dzięki strefie czerpałem później wiedzę o różnych wydaniach konsol, a jeszcze wiele osób tutaj poznałem. Życzę jak najlepiej strefie i oby jak najdłużej tętniło życiem.  :)

Atr3ju

To ze nadal jest polska spolecznosc 5 generacji (i rowniez innych) w czasach 9 generacji konsol tu na strefie to spore osiagniecie. Beda o tym forum mowic/pisac jeszcze w czasach 11 generacji konsol gdzie my bedziemy miec okolo 50 lvl +
Stay retro

Janusz

Cytat: verteks w Styczeń 02, 2021, 15:41Jak to u Ciebie Bodzio z tym?
Cytat: hankie w Styczeń 02, 2021, 15:57Przez pracę zdalną i to, że siedzę w tym samym pomieszczeniu co pracuję - też mam większą niechęć do komputera i też mało na nim robię przyjemnych, bo mam go dość.

To kolejny z czynników. Faktycznie jak już ktoś w pracy siedzi tyle godzin przed komputerem to potem ma go już dość.
Dzięki za wszystkie życzenia!

adikropkaer

Czas leci szybko, niedługo pyknie mi 3 lata ze Strefą, jedyne czego tutaj żałuję, to że nie trafiłem na to miejsce wcześniej. Fajnie, że jest jeszcze takie miejsce w sieci, tak jak to wspominałeś w artykule, w czasach powszechnych grupek na FB - do których nigdy się nie przekonam. Poznałem tutaj wielu fajnych ludzi, niektórych nawet w realu i dowiedziałem wielu ciekawych rzeczy na tematy nie tylko konsolowe. Oby trwało to jak najdłużej i nie wygasło nigdy.