[Gry] Gry po polsku na PS2 #1 – The Jungle Book Groove Party PL

Zaczęty przez Janusz, Październik 02, 2021, 13:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

animare

Będzie więcej  artykułów na temat polskich wydań? Przyjemnie się czyta i nawet nie wiedziałem że są do tej gry takie akcesoria jak mata taneczna. PS2 było chyba pierwszą konsolą gdzie coraz częściej można było trafić na gry z polską lokalizacją i to już nie tylko w formie okładki ale też zawartości.

Janusz

Marzyłoby mi się opisać na Strefie tak każdą grę na PS2/PSP która ukazała się w języku polskim i to zebrać w jednym miejscu. Tak żeby można było łatwo zobaczyć jak wygląda takie wydanie (okładka, instrukcja, nośnik), jak prezentuje się tłumaczenie w grze (screeny) i przede wszystkim nagrać ok. 10-20 minutowy gameplay z takiego wydania. Dokładnie jak tu zrobiłem:

Pracy sporo, ale do ogarnięcia. Jedyny minus, że wszystkie je trzeba kupić, bo niestety nie posiadam aż takich zbiorów na PS2/PSP. W sumie takich gier jest ok. 100 więc nawet przy minimalnym nakładzie (gry na PSP zwykle idzie tanio wyrwać) to dość spory wydatek tylko na potrzeby Strefy, więc zobaczę jak kasą. Niemniej od czasu do czasu postaram się coś kupić i przygotować w takiej formie.

Mcin

Mnie akurat PS2 nie rusza, ale może jest jakiś Strefowicz który by pomógł?
PS rozpędziłeś się z publikacjami po wakacjach, nie wiem z czego to wynika, ale dla mnie na plus :D
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.