Aktualności

[Ciekawostki] Polska reklama PlayStation z lat 90tych z kasety VHS

Janusz · 1351

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Bardzo fajne znalezisko z rodzimego podwórka :)

https://strefapsx.pl/polska-reklama-psx-tv/

Online SALADYN

Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2020, 13:26:07
Srogie piguły ktoś łykał kręcąc ten spot. Tylko kilka ujęć sugeruje o czym jest ta reklama.
« Ostatnia zmiana: Października 05, 2020, 20:05:13 wysłana przez SALADYN »

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #2 dnia: Października 05, 2020, 18:55:05
W sumie to Sony dość często brało takie piguły. :)

Ciekawe czy ta polska to nasz lokalny montaż, czy może zachodnia produkcja. Osobiście jakoś nie kojarzę żebym ją gdzieś widział.

Online SALADYN

Odpowiedź #3 dnia: Października 05, 2020, 20:05:47
Ta jest jeszcze bardziej pojechana.

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #4 dnia: Października 06, 2020, 09:48:20
Ta jest jeszcze bardziej pojechana.
Te reklamy dla mnie nienastolatka jeszcze - wywoływały poczucie niepokoju :) Już bardziej podchodziły mi krzykliwe spoty sprzed ery PSXa ;)

Online SALADYN

Odpowiedź #5 dnia: Października 06, 2020, 12:07:27
Ja ogólnie jestem nastawiony negatywnie do reklam nie na temat które próbują swoją "dziwnością" mnie zachęcić do zakupu czegoś. Jedyny ich plus to to że czasami można z nich mieć bekę.

SMF spam blocked by CleanTalk