Aktualności

[Artykuły sprzętowe] Kolorowe kontrolery Dual Shock SCPH-1200 z Europy

Janusz · 2224

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Przekopując tym razem zestawy prasowe natrafiłem na trochę newsów odnośnie tych kontrolerów + oficjalne grafiki w wysokiej rozdzielczości. Tak powstał nowy materiał.

http://strefapsx.pl/kolorowe-kontrolery-dual-shock-scph-1200-z-europy/

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 106
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez
Wkradł się malutki błąd:

Jest:
"Kontroler biały (1200W) i diamentowo czarny (1200B) trafiły do sprzedaży właśnie 17 marca..."

Powinno być:
"Kontroler biały (1200W) i diamentowo czarny (1200BI) trafiły do sprzedaży właśnie 17 marca..."

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Hmm, akurat to jest OK. W sensie ma być B. BI sprzedawano od kwietnia.

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Ah, przepraszam, teraz tak patrze i po prostu zamotałem się czytając  :o

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Wiem, trochę pokrętnie wyszło, bo najpierw wydali biały i czarny, a u nas nie ma tego Smoke Gray i idzie się pogubić :D Najważniejsze dla mnie tutaj były daty, szczególnie europejskie, bo te japońskie znałem i oznaczenia zresztą też.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Kiedyś półprzezroczyste pady wydawały mi się tandetnie wyglądające i pstrokate, a teraz..? Ehhh, chowałbym :) Zresztą także po latach widać wysoką jakość wykonania, która dalej cieszy oko.

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
Czy ich wartosc jest dzisiaj jakos specjalnie wieksza niz standardowych szarych ?

Ja mam u siebie wersje Crystal. Tak jak mowi hankie - za czasów PSXa jakos najbardziej pasowal mi szary pad. Lepiej prezentowal sie z szarą konsolą.

SMF spam blocked by CleanTalk