[Artykuły sprzętowe] Kolorowe kontrolery Dual Shock SCPH-1200 z Europy

Zaczęty przez Janusz, Styczeń 08, 2018, 22:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Przekopując tym razem zestawy prasowe natrafiłem na trochę newsów odnośnie tych kontrolerów + oficjalne grafiki w wysokiej rozdzielczości. Tak powstał nowy materiał.

http://strefapsx.pl/kolorowe-kontrolery-dual-shock-scph-1200-z-europy/

alf

Wkradł się malutki błąd:

Jest:
"Kontroler biały (1200W) i diamentowo czarny (1200B) trafiły do sprzedaży właśnie 17 marca..."

Powinno być:
"Kontroler biały (1200W) i diamentowo czarny (1200BI) trafiły do sprzedaży właśnie 17 marca..."

Janusz

Hmm, akurat to jest OK. W sensie ma być B. BI sprzedawano od kwietnia.

alf

Ah, przepraszam, teraz tak patrze i po prostu zamotałem się czytając  :o

Janusz

Wiem, trochę pokrętnie wyszło, bo najpierw wydali biały i czarny, a u nas nie ma tego Smoke Gray i idzie się pogubić :D Najważniejsze dla mnie tutaj były daty, szczególnie europejskie, bo te japońskie znałem i oznaczenia zresztą też.

hankie

Kiedyś półprzezroczyste pady wydawały mi się tandetnie wyglądające i pstrokate, a teraz..? Ehhh, chowałbym :) Zresztą także po latach widać wysoką jakość wykonania, która dalej cieszy oko.

alf

Czy ich wartosc jest dzisiaj jakos specjalnie wieksza niz standardowych szarych ?

Ja mam u siebie wersje Crystal. Tak jak mowi hankie - za czasów PSXa jakos najbardziej pasowal mi szary pad. Lepiej prezentowal sie z szarą konsolą.