Aktualności

[Akcesoria] Piłkarska mata VGA Football Mat

Janusz · 2535

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
dnia: Grudnia 17, 2017, 14:23:14
Jedno z dziwniejszych akcesoriów jakie przyszło mi opisywać. W mojej ocenie na tyle niepraktyczne, że jakby mi to ojciec kupił na gwiazdkę w tamtych czasach to chyba bym się rozpłakał, bo choć ceny tego cuda nie znalazłem to na pewno swoje kosztowało.

Link do artykułu ze strony głównej: http://strefapsx.pl/mata-vga-football-mat/

Offline SALADYN

Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 17, 2017, 17:59:33
Bez sensu, sterowanie ruchowe a nadal konieczne jest trzymanie pada.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 17, 2017, 18:50:30
Bezsensu jest też to, ze trzeba dotykać sensorów, łatwiej chyba grac na macie tanecznej niż na tym.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 17, 2017, 18:55:54
Tak gadżet kosmiczny, który przy dużej dozie cierpliwości i uporu da ci radość ;) Nie wiem co przyświecało projektantom ;) Ale raczej do efektywnej obsługi wymagany byłby kurs ;)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 17, 2017, 19:04:16
W sumie mogli dodać kasetę VHS jak do The Glove i pokazać tam "co autor miał na myśli". Mam jeszcze jedno takie ciekawe cudeńko, ale tego aż się boję tykać bo już kompletnie nie wiem jak tym sterować, ale opiszę na pewno na Strefie w swoim czasie.

SMF spam blocked by CleanTalk