Nintendo Sound Clock: Alarmo

Zaczęty przez 12step, Październik 09, 2024, 16:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

12step

chyba mam właśnie ważny nieplanowany wydatek :(
ore ore szabadabada amore

SALADYN

Wolałbym żeby nintendo nie miało u mnie w mieszkaniu połączonego z siecią skanera który patrzy na mnie gdy śpię.

bms

Podłącz się do internetu, to dostaniesz extra skórki ;)

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

SALADYN

Nope, nope, nope. Jeszcze znajdą coś wartego wytoczenia pozwu i skończę w jakimś stylizowanym na mushroom kingdom gułagu.

Wawrzino

Nintendo robi absolutnie wszystkie możliwe side-questy byle tylko nie zapowiedzieć Switcha 2

12step

Ja się z tego zegarka cieszę bardziej niż ze switcha2  ¯\_(ツ)_/¯

SALADYN

W filmie mówili że USA i Kanada.

Lothar

Gdyby codziennie budziły mnie dźwięki z moich ulubionych gier to dość szybko nabrał bym do nich obrzydzenia. Kiedyś znienawidziłem w ten sposób jedną piosenkę. Wolę tradycyjne ćwierkanie ptaków na Androidze 😉 Ale wygląda to fajnie, nie powiem, choć bardziej gadżet kolekcjonerski niż praktyczny.

12step

Moim zdaniem praktyczny. Mam ten problem, że wyłączam budziki, telefony itd, że pospać "jeszcze 5 minut", wydaje mi się, że taki zegarek by się lepiej sprawdzał w takiej sytuacji.

Megadeth

Też mi się  wydaje, że gdybym codziennie słyszał dźwięk zbieranych monet przez Mario to chyba bym po jakimś czasie porąbał siekierą wszystkie gry z Mario co mam na switcha  :)

Gadżet fajny, ale jednak wolę tradycyjny ambient na pobudkę.

Co za dużo to niezdrowo. Jeszcze dozownik srajtaśmy z Mario niech zrobią.

12step

Przecież jest na filmiku, że są dźwięki z innych gier  >:( Można sobie codziennie ustawić z innej.

Wawrzino

Gadżet może fajny, ale nie za 99 dolarów.

12step

Trochę tak :( Jakoś nie wiem czemu wydawało mi się że to bliżej 200 niż 400 złotych. Mam nadzieję, że chińczycy będą to podrabiać z melodyjkami i odgłosami z retro gier.

bms

Pierwszy unboxing już jest.

https://youtu.be/jQl1GeY7Mpg?si=ohzFa4gMdewG2paB

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Kirby

Cytat: Wawrzino w Październik 09, 2024, 22:24
Gadżet może fajny, ale nie za 99 dolarów.

No właśnie, też mam takie zdanie.