Największa okazja związana z zakupem/pozyskanim gier/konsol jaka ci się trafiła?

Zaczęty przez gumislav, Listopad 21, 2014, 22:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

I to jaki! Nie wiem czy pytałem, ale pamiętasz czy była do niego dołączona polska papierkologia? Bo nigdy nie natrafiłem na polską instrukcję do tego modelu.

Don

Wydaje mi się, że tak ale równie dobrze mogę się mylić. Cholernie żałuję, że straciłem ten karton.

Schizo

Największa okazja jaka mi się trafiła była w zasadzie przypadkiem i po części głupotą.
Pewnego dnia po kilku piwach przeglądałem sobie allegro. Zobaczyłem aukcję, na której było 6 sztuk PSX.
Pomyślałem sobie, że zalicytuje sobie "dla jaj" i dam stówkę. Kompletnie zapomniałem o sprawie. Minęło parę dni, sprawdzam maila a tam info, że wygrałem aukcję. Śmiałem się sam z siebie :D

Po tym, jak konsole dotarły do mnie, okazało się, że 5 z nich jest sprawne. SCPH-1002,3x SCPH-5502(Jeden trup), SCPH-5552, SCPH-7502. Od tamtego czasu uwielbiam słuchać muzyki przy użyciu 1002 :)
Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry

gumislav

Kupione z OLX z odbiorem osobistym za 50 PLN  :)
Wszystko sprawne, myszka wygląda jak nowa i tak też działa. Napęd szarej konsoli ma jednak problemy z czytaniem bardzo porysowanych płyt.

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Schizo

Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry

zircco

To i ja się pochwalę udanymi zakupami i odświeże zapomniany wątek:
Lomax 40 PLN,
Harvest Moon 25 PLN,
Castlevania Chronicles 25 PLN.
To moje najlepsze zakupy, gry kompletne.
Aaa, no i podane kwoty to kwoty z opłaconą wysyłką...

G-R-Z-E-C-H

Już się pochwaliłem w innym dziale ale nie wspomniałem nic o cenie.
PSone z oryginalnym pudełkiem wyhaczone za 30zł ;D
Jak na razie to jest największa okazja jaką trafiłem.

Figty

Gran Turismo 2 NTSC-J za 30zł
PlayStation 2 SCPH-90004 z grą(Crash Twinstanity), padem i okablowaniem za 70zł - sama konsola w stanie powiedziałbym nawet bardzo dobrym
PS1 SCPH-1002; SCPH-5502; SCPH-7502 + SCPH-102 + x3 SCPH-1080(PlayStation Controller)
PS2 SCPH-39003; SCPH-77004(MODBO Chip); SCPH-90004 + x2 DS2
PSP-1000; + 4GB ProDuo
PS3 CEHC-4004A(12GB) + 40GB HDD + x2 DS3
PS4 CUH-2000 + 500GB HDD + x2 DS4

Saredo

Moim trafem był Nfs most wanted na ps2 po polsku w stanie idealnym za 20zł :D

Skuderia

Ja trafilem na pare fajnych okazji gdzie naprawde dobre tytuly typu Doom, MGS, GT2 czy Duke 3D kupilem do 50 zl. Dla mnie sa to najlepsze okazje jak do tej pory, patrzac na dzien dzisiejszy na ceny z allegro i dostepnosc niektorych gier jak np. Duke 3D, czy Doom.

szykaz

Chyba zakupiona niedawno SCPH-1002 w stanie niemal idealnym z oryginalną kartą pamięci, Dual Shockiem, oryginalnym białym padem cyfrowym i okablowaniem za 50zł.

zircco

Dziś przyjdzie do mnie Hercules w platynie, kupiony za 6 zł ... :D Obym się nie zdziwił jak będę otwierał paczkę.

Skuderia

zircco

Najwyżej za 18 zł będę miał 3 pudełka xD W paczce mają być Cywilizacja 2, Hercules i Mickey's Wild Adventure