Najróżniejsze figurki - Funko POPy, Totaku, First4Figures itd.

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 05, 2021, 09:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Sackboya akurat mam z tej limitki na PS4/PS5, choć szkoda, że w tygrysim przebraniu. Wolałbym golasa. Ogólnie chodzi mi po głowie zakup Crasha, tego z first 4 figures bo używki chodzą za powiedzmy akceptowalną kasę, tylko do niego potrzebowałbym wyższą półkę.

Ogólnie przydałaby się jakaś seria figurek postaci związanych z PlayStation, minimum wielkościowo jak Funko Popy, ale jednak nie w tej stylistyce, tylko normalnej. Coś ala Dan Fortesque im wyszedł, który mi się cały czas podoba na półce. Coś jak Totaku tylko większe i ogólnodostępne.

SALADYN

Widziałem w newsletterze, mój portfel prosi żeby mu darować.

Janusz

SALADYN

Mając środki tu i teraz pewnie nie. Nie znam jeszcze ostatecznej kwoty ale coś czuję to będzie gadżet w wyższym przedziale cenowym którym operuje F4F. Plus tego jest taki że jest spora szansa że mam bardzooooo duże okienko czasowe na zakup. Do dzisiaj mogę bez większych problemów kupić tego dużego Psycho Mantisa, także zobaczymy co przyniesie przyszłość.

zenq

Cytat: Bodzio w Sierpień 29, 2022, 15:31Sackboya akurat mam z tej limitki na PS4/PS5, choć szkoda, że w tygrysim przebraniu. Wolałbym golasa.
tez mam, a raczej córka ma ;-) i też wolał bym golasa, ale ona jest przeszczęśliwa z takiego jaki jest ;-) a wczoraj o mało nie kupiła sobie maskotki spyro  ;D

Janusz

O widzisz mi też jakaś maskotka Klonoa wyskoczyła na shopee ostatnio i aż się zawahałem czy nie wziąć :D

mariusz391

https://www.ppe.pl/news/305968/sly-cooper-powraca-za-sprawa-gadzetow-sony-swietuje-20-lecie-bohatera.html
Może pluszak to nie do końca ,,figurka'' ale nie znalazłem lepszego miejsca by to wstawić :P
Sam osobiście wolałbym nową część Sly'a, ale trzeba przyznać że taki pluszowy słodko wygląda

Janusz

Eh, całe Sony. Wyobrażacie sobie takie dziadostwo na 20lecie Mario? Tak wiem, Sly to nie Mario, ale serio w Sony albo pracują idioci, albo ludzie nie mający pojęcia o PlayStation bo na palcach jednej ręki mogę policzyć by oni zrobili jakiś jubileusz z odpowiednią klasą. Inna kwestia, że samo Sony nie umie promować swoich maskotek i gier i budować wokół nich czegoś więcej. Sly mógłby spokojnie wrócić w jakiejś formie na PS4 lub PS5, a Ci pluszaka wymyślą. Ciekawe ile będzie kosztował.

SALADYN

Cytat: Bodzio w Wrzesień 23, 2022, 17:44Sony nie umie promować swoich maskotek i ...

Promowanie maskotki maskotką, nomen omen. Najlepsze jest to że ten pluszak to produkt sklepu fangamer i dam sobie rękę uwalić że to oni wyszli z inicjatywą zrobienia czegokolwiek pasującego w portfolio ich działalności.

SALADYN

Czego chińczycy nie mają w ofercie ? Dla nich licencja to kapitalistyczny wymysł z zachodu.

12step

To już chyba nie te czasy, kiedy systemy można było promować maskotką, też średnia wieku graczy Sony się podniosła. Ktoś wie, czy np. ten Ratchet na PS5 dobrze się sprzedał?

Swoją drogą, ten szop dla mnie wygląda bardzo aliexpressowo, ale może kwestia gustu. I tak teraz te wszystkie steelbooki i gadżety kupują ludzie, żeby odsprzedać za parę lat parę razy drożej (i kilku kolekcjonerów).
ore ore szabadabada amore

Megadeth

Mojemu trzylatkowi by się podobały, ale kurde przecież ja sobie dla siebie tego nie kupię. Co za nędza.