Najróżniejsze figurki - Funko POPy, Totaku, First4Figures itd.

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 05, 2021, 09:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

hankie

Cytat: 12step w Listopad 27, 2025, 15:56
Można wyjąć to dildo i się normalnie bawić jak dżiajdżołami?
O nie, kto bawi się kolekcjonerskimi figurkami, zioooom?

SALADYN

Nie można, figurka nie jest ruchoma, ma stać i zbierać warstwę kurzu wprost proporcjonalną do twojego zapału w sprzątaniu. Widoczny w tle nendoroid to już inna bajka

Według najbardziej hardcorowych zbieraczy dunko absolutnie nie wolno nawet figurki wyjmować z opakowania, ma siedzieć w środku i nabierać wartości. Pomijam fakt że opakowanie nie jest nijak zapieczętowanie i nie ma jak poznać czy ktokolwiek kiedyś macał twojego dunko.

Wawrzino

Przy tej cenie to ten pad powinien jeszcze działać jak zwykły

SALADYN

Skrzydełka i światełka by wtedy nie wlazły do środka.

Janusz

Kurde ładne i zmyślne, ale cenowo dużo za dużo. Zresztą ja się jeszcze z racji ceny Nenroida nie doczekałem, więc nie dla mnie takie wyskobudżetowe zabawki :)

Tutaj jeszcze dochodzi fakt, że lepiej chyba sobie sprawić zwykłego pada Astro Bota, co też uczyniłem. Cieszy oko, a i jak napisał @Wawrzino działa :)

SALADYN

No wygląda super i od razu mi się rzucił w oczy. Co do ceny to siedzący w figurkach są mniej lub bardziej przyzwyczajeni do wysokich kwot, to w końcu nie jest towar pierwszej potrzeby z niską marżą który trzeba szybko sprzedać. No i nakład pewnie znikomy. Samej serii chogokin kompletnie nie znałem dopóki nie pokazali Samus z Prime 4 a teraz patrzę że to w sumie stara seria zabawek, tylko wcześniej się gundamami głównie zajmowała.

Cytat: Janusz w Grudzień 16, 2025, 15:05Zresztą ja się jeszcze z racji ceny Nenroida nie doczekałem, więc nie dla mnie takie wyskobudżetowe zabawki :)
Taniej nie będzie, raczej się wyprzeda i zniknie.