W co aktualnie grasz?

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 09, 2014, 15:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

alf

Nie ogarniam już tych nowych Tomb Raiderów. Jeżeli chodzi o numerologie, to która to część z kolei ?

VectroV

Jeśli chodzi o główną serię to 11 :D

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

PawelW224

Kolejna Gra która postanowiłem zagrać  grać nosi nazwę Wild Arms. Grałem w nią 10lat temu i teraz zaczynam ją znów.
Jest to RPG z 1996 który pociąga swoją ciekawą przygodą i niezwykle wciąga swoją fabuła i magia ukryta w jednej płytce CD.
Ścieszka dźwiękowa jest naprawde porywająca i dająca klimat dosłownie orgazm dla uszu ;)
Oczywiście gram w Oryginała  wersja NTSC-J na mojej kochanej 5500 ;) z 96 roku , która dodaje klimatu tamtego czasu.
Konsole
Playstation 1
SCPH:Europa(1002,7502,Psone 102),Japan Import (100,1000,5500,7000,9000) , PlayStation2 SCPH (30004R,75003) , SNES , NES

DrVaaS

Jak na razie mam przestuj, ale niedługo dojdzie parę części Gran Turismo i NFS Carbon w którym kocham drift więc będzie co ogrywać :)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

VectroV

Cytat: DrVaaS w Kwiecień 29, 2017, 21:53
[...]NFS Carbon w którym kocham drift więc będzie co ogrywać :)

PIONA! Uwielbiam drift w tej grze, ba! kocham tą część! Jakiś czas temu sobie zakupiłem wersję na X360 bo wersja PC ma jakieś bóle na nowszej windzie i muszę przyznać - gra się jak za małego ;D

A dzisiaj skończyłem Forzę Motorsport 2 i w sumie nie wiem za co się zabrać... po maturach zapewne za Forzę 3 i coś z PS3 na pewno.

DrVaaS

Cytat: VectroV w Kwiecień 29, 2017, 21:58
PIONA! Uwielbiam drift w tej grze, ba! kocham tą część! Jakiś czas temu sobie zakupiłem wersję na X360 bo wersja PC ma jakieś bóle na nowszej windzie i muszę przyznać - gra się jak za małego ;D

A dzisiaj skończyłem Forzę Motorsport 2 i w sumie nie wiem za co się zabrać... po maturach zapewne za Forzę 2 i coś z PS3 na pewno.

Jak masz PS4 i tak samo jak ja czekasz na GT Sport to możemy po premierze umówić się na jakieś mini zawody :D Oby tylko poszło bardziej jak GT5 niż GT6

VectroV

Na GT Sport czekam, ale nie mam plejki. Mam nadzieję, że uda mi się w tym roku w nią zaopatrzyć. Jak coś to możesz zaprosić na PSNa ;)

DrVaaS

Podaj nick na pw to zaraz wyślę zaproszenie ;)

alf

A wiadomo juz na kiedy dokladnie jest premiera GT Sport ? Ostatnio tak na to patrzalem i ludzie twierdzą, że to tylko taki przedsmak GT7, cos w stylu Prologue  ???

VectroV

Cytat: alf w Kwiecień 29, 2017, 22:09
A wiadomo juz na kiedy dokladnie jest premiera GT Sport ? Ostatnio tak na to patrzalem i ludzie twierdzą, że to tylko taki przedsmak GT7, cos w stylu Prologue  ???

Nie wiadomo :D

Chodzą słuchy że jakoś pod koniec roku ma wyjść.
A co do samej gry to takie nie wiadomo co - niby trochę singla, ale głównie gra oparta jest na grze online. Ale ja również mam wrażenie, że to taki prolog z inną nazwą.

alf

Ehh czyli pod względem wyścigów Xbox One nie ma na razie za bardzo konkurencji. Forza 5 i 6, Forza Horizon 2 i 3 kuszą.

VectroV

Cytat: alf w Kwiecień 29, 2017, 23:38
Ehh czyli pod względem wyścigów Xbox One nie ma na razie za bardzo konkurencji. Forza 5 i 6, Forza Horizon 2 i 3 kuszą.

Patrząc za jakie grosze (jak na konsolę nowej generacji) można kupić One to jak najbardziej kusi. To ile części Forzy jest na tą konsole to raj. Forza Motorsport 5 i 6, gdzie 7 wyjdzie pod koniec roku i wszystkie trzy części Horizon :D

Deathcoil

Dzisiaj wieczorem z żoną testujemy Mario Kartsy na Nintendo Switch! :) Ciekawe jakie będą odczucia po przesiadce z Wii...

Manifesto

Cytat: PawelW224 w Kwiecień 29, 2017, 21:09
Ścieszka dźwiękowa jest naprawde porywająca i dająca klimat dosłownie orgazm dla uszu ;)
Oczywiście gram w Oryginała  wersja NTSC-J na mojej kochanej 5500 ;) z 96 roku , która dodaje klimatu tamtego czasu.

Powiedz mi, czy naprawdę uważasz, że jest sens grania w jRPG skoro nie rozumie się fabuły? Chyba, że znasz japoński, wtedy zwracam honor ;)

SALADYN

Cytat: Manifesto w Maj 02, 2017, 22:28
Cytat: PawelW224 w Kwiecień 29, 2017, 21:09

Powiedz mi, czy naprawdę uważasz, że jest sens grania w jRPG skoro nie rozumie się fabuły? Chyba, że znasz japoński, wtedy zwracam honor ;)

Welp, trochę niegrzecznie odpowiadać za kogoś ale jakoś muszę o tym wspomnieć. Dwa pierwsze z moich zaliczeń pierwszego MGS odbyło się na niemieckiej kopii gry a pamiętajcie że pierwszy MGS doczekał się pełnego przekładu w europie dla kilku krajów. Poza menu nie było w nim ani krzty angielskiego a mimo to wciągneło mnie na tyle że zanim doszła zakupiona angielska wersja zdążyłem ponownie ukończyć grę. Oczywiście niemiecki język do dla mnie czarna magia.