Halloween - jakie gry na tę okazję?

Zaczęty przez Janusz, Październik 31, 2015, 17:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

CyborgDE

Już po Heloim, ale od siebie mogę polecić pierwszego OutLasta wraz z DLC. Okazji do podskoczenia na fotelu nie brakuje, a i momentami boli nas od samego patrzenia na to, co się tam dzieje.

"Umysł robota walczy z umysłem debila, taki los cyborgów."

Janusz

Archon zrobił fajny materiał na temat Rodziny Adamsów z okazji Halloween. Akurat moją ulubioną grę z tej serii trochę potraktował po macoszemu, ale warto obejrzeć. Od siebie polecam The Addams Family na NES lub Pegasusa. Jedna z moich ulubionych gier na ten system. Trudna jak cholera, ale niezwykle ciekawa. Może nie straszy, ale na pewno w klimacie.

next THE flex

Cytat: Bodzio w Listopad 03, 2017, 18:01
Archon zrobił fajny materiał na temat Rodziny Adamsów z okazji Halloween. Akurat moją ulubioną grę z tej serii trochę potraktował po macoszemu, ale warto obejrzeć. Od siebie polecam The Addams Family na NES lub Pegasusa. Jedna z moich ulubionych gier na ten system. Trudna jak cholera, ale niezwykle ciekawa. Może nie straszy, ale na pewno w klimacie.

Zdecydowanie mój ulubiony tytuł na pegasusa. Absolutnie wyśmienita gra. Początek chyba podobny do Castelvanii, bo jesteś poza domem i musimy do niego dojść. Aaaale mi przypomniałeś o tej grze. Mistrz kto nie ma niech już zamawia :)
....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

xzer0

Ja preferuję serię Resident Evil. Sam część 4 ogrywałem z tej okazji na niezastąpionej ps2.

Grzesiek!

W tym Halloween ja ze znajomymi grałem w Silent Hilla jedyneczkę :D Gra robi klimat. Na następny rok, jak ulał!

alf

Jedynke ograj teraz, świętując halloweenowy nastrój przez cały listopad, a za rok zabierz się za dwójkę ;)

nowy00

Pierwsza część Black Mirror na PC jest bardzo klimatyczna i ma świetne zaskakujące zakończenie.