[PSP] Breath of Fire 3 (ENG)

Zaczęty przez hankie, Grudzień 08, 2025, 00:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

hankie

Breath of Fire 3
ULES00193

Galeria: https://imgur.com/a/ZixA3yW
stan bdb-
język gry, okładki, instrukcji - ENG
Drobne ryski na obudowie umd- ale NIE na płytce rzecz jasna, moja FAT PSP babcia czyta bez zająknięcia
CENA 170PLN

Final Fantasy Dissidia 012 Duocedim ENG
ULES01505

Galeria: https://imgur.com/a/L8Mdz1g
stan bdb
język gry, okładki, instrukcji - ENG
CENA 85PLN

Wysyłam paczkomatem, albo odbiór osobisty. Preferuję kontakt w poście, ale w sumie zainteresowanych kolejkuję po dacie.

Miłego dnia

hankie

Final Fantasy Dissidia 012 Duocedim ENG > SPRZEDANE.

Breath of Fire 3 - cena 200PLN, ale jak ktoś pogada to się dogada :-* .

BTW będę na dniach wystawiał zapewne 90% procent mojego zbioru na PSP. Na Strefie najpierw puszczę w cenie dilów 'offline', potem zacznę wystawiać 'w innych mediach'...

Poglądowo (fotka nie superaktualna, ze starego zalbumu):

Ale szczegółowo to w nowym wątku.

12step

Co się stało, że likwidujesz kolekcje?
ore ore szabadabada amore

alf

Przykro patrzeć na takie likwidacje kolekcji :-\

Megadeth

Bardzo dobrze. Jeśli leży i zaśmieca umysł to najwyższa pora się tego pozbyć

hankie

@12step @alf
Zrobiłem rachunek sumienia. Ogólnie ostatnie trzy lata to babcie FAT odpalałem tylko w ramach regularnego przeglądu klamotów, taka moja chora relaksująca rutynka.

Ogólnie jak odpalałem to miałem wieczorek, dwa ostrego giercowania, ale potem i tak ją chowałem. I może to śmieszna, jak na człowieka który lubi i grzebie w klamotach - ale kurka wiem, że na takiej PSV pogram  sobie, no cóż... w lepszych warunkach.

A te sprzęty, z tej ery i przyszłych- po prostu nieuzywane degradują się. Chcę babcie FAT raz wziąć na pełne spa, wymienić baterię/lub ogniwa, najprawdopodobniej superkondensator i pożyjemy zobaczymy. Najwyżej ją też po 'remoncie' sprzedam. Coś jak @Megadeth wspomniał. Niby mówiłem, że nic nie będę upłynniał, ale kurka nie chciałbym za 7 lat nieużywania ujrzeć fotki jako nieżywej. Regularnie odpalana będzie u kogoś żyła dłużej.

12step

Ech no, żebyś nie musiał odkupować kolekcji za 4 lata 2 razy drożej ;) Mam dużo rzeczy których nie używam, ale zawsze sobie przypominam, jak wyrzuciłem prawie komplet Top Secretów i Secret Service, "bo już mi nie potrzebne", albo gdzieś puściłem po znajomych Pegaza gdzieś z 10 cartami, bo po co mi takie strocie ;)
ore ore szabadabada amore

hankie

@12step
Tak szczerze, w cztery oczy - to po prostu zrobiłem się wygodny i mimo podjarek chwilowych to trochę słabo mi się na fatce gra - wiemy o co głównie chodzi. Mam PSV, więc jak mnie najdzie na ręczniaka Sony, to chwycę Vitolda.

hankie

Cena Breath of Fire 3 w dół.

CENA 170PLN

Dodatkowo podmieniłem w tej sztuce pudełko na znacznie świeższe. Stare było naprawdę spoko - ale miałem świeżutkiego crapa, świeższe wleciało. Polecam!
PS Link do galerii na górze.