Jaki wybrać skaler w 2025 roku?

Zaczęty przez Mitsu, Grudzień 22, 2024, 14:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

12step

ja na pewno ale w koncu nie uzywam. dziala ale trzeba sie bylo laczyc z telefonu zeby ustawic dla mnie srednio wygodne.
ore ore szabadabada amore

hankie

@Brodaty_Gracz
Pozwoliłem sobie scalić wątki, mamy tutaj już trochę topiców - przewertuj, myślę, że lektura owocna.

Niestety tak średnio 2x w michu myślę by taki w stylu GBS AiO gotowego kupić, lecz mam wciąż starego 32" LG z analogowymi wejściami i mrużąc oczy na nim okazyjnie cioram. A co to Twojej propozycji to tak chyba analogicznie jak GBSC... Niech lepsi się wypowiedzą, bo mi to wygląda na gotowca tego typu.

12step

No ja mam tego gotowca z aliexpress. Nie jestem specjalistą. Podłączałem PS2 do monitora. Żeby pozmieniać jakieś ustawienia trzeba się było logować do panelu przez wifi i średnio działało to pokrętło, tzn nie było tak że jest płynny ruch, tylko raczej to przeskakiwało. Więc takie trochę to co można się spodziewać po chińśkiej jakości, ale to działa. Jak ktoś chce luksus, to raczej trzeba kilkanaście razy drożej.
ore ore szabadabada amore

Brodaty_Gracz

@hankie
Fajnie ze scaliles tematy bo nie mogłem znaleźć wczoraj tematu gdzie mógłbym zapytać o upscaler ale jak widać tak szukałem 😅😅
Poczytam sobie co tutaj chłopaki polecają.
Niby mam LG Flatrona który ma wszystkie stare wejścia ale moje lenistwo jest na takim poziomie że nie chce mi się za każdym razem go wyciągać i podłączać 😅
Dlatego szukam upscalera pod PS1, PS2, NES żeby to jakoś w miarę sensownie wyglądało na monitorze 4k