Aktualności

Regeneracja płyt Warszawa

Mareczek720 · 4922

Offline Mareczek720

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 0
dnia: Lipca 30, 2015, 12:27:17
Hej.

Zna ktoś może jakiś dobry punkt regeneracyjny w Warszawie? Chciałbym zregenerować dwie płyty na PSX, tylko nie wiem w jakim punkcie robią to jak najlepiej.
« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2015, 12:35:20 wysłana przez Mareczek720 »

Offline next THE flex

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 5
  • next THE flex
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #1 dnia: Lipca 05, 2017, 21:07:49
Podłączam sie do pytania, ktoś cos poleca ?

....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

Offline next THE flex

• Podporucznik
  • *
  • next THE flex
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #2 dnia: Lipca 11, 2017, 12:47:43
I jak panowie ? Nikt nic nie widział nikt nic nie słyszał ? Mam tego trochę i chce je doprowadzić do stanu normalności a dwie z nich w ogóle do stanu działalności :) Pomóżcie drodzy forumowicze

....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

Offline rekles

• Szeregowy
  • *
    • https://poznajsevolium.pl/jak-dbac-o-skore-twarzy-po-zakonczonej-terapii-izotretynoina/
Odpowiedź #3 dnia: Lipca 11, 2017, 14:32:51
Ja nie słyszałem o takim punkcie. Na OLX niekiedy ktoś coś dodaje.

.

Offline TheDaypEX

• Starszy szeregowy
  • *
Odpowiedź #4 dnia: Lipca 11, 2017, 18:48:24
Google nie gryzie. Tu jest jakaś firma co ma siedzibę w naszej stolicy: http://marksoft.com.pl/pl/regeneracja-plyt

Offline next THE flex

• Podporucznik
  • *
  • next THE flex
Odpowiedź #5 dnia: Lipca 11, 2017, 22:13:53
Chodziło mi bardziej o polecenie punktu gdzie ktoś regenerował swoje płyty niż o powiedzenie czy istnieją. Źle przedstawiłem to o co mi chodzi niemniej jednak dzięki za link. Sprawdzę to miejsce i sam zdam relacje jak było, może komuś sie to info przyda :) Dzięki

....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #6 dnia: Lipca 11, 2017, 22:20:54
Czasem dobrze mieć sprawdzone miejsce, zwłaszcza w takiej kwestii jak regeneracja. Ja gdzieś oddawałem, tyle że wysyłkowo to za dobrze mi tego nie zrobili.

SMF spam blocked by CleanTalk