Ochrona pudełek z grami

Zaczęty przez SALADYN, Kwiecień 20, 2016, 18:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

SALADYN

Rozumiem, w takim razie polecam sprawdzić na facebooku grupę "Oferty dla kolekcjonerów gier", jest tam aktualnie jeden gość z Wrocławia która ma na sprzedaż kilka takich protektorów w tym takie które ponoć pasują na podwójne pudełka z MGS np. Planuje jedno na próbę u niego kupić ale to dopiero w przyszłym miesiącu.

Janusz

@Don ma rację, lepiej mieć jakiś sprawdzony wzorzec. Postaram się taki załatwić jak nikt nie ma w kolekcji.

meres

Ja mam kilka takich projektorów na gry na ps1, ps2 czy N64 kupuje je na ebayu. Jak coś mogę podać wymiary, ale dopiero w dlugi weekend majowy, bo obecnie jestem poza domem

Don

Meres a możesz użyczyć jednego na 2 tyg? Jak juz wspominałem, najłatwiej będzie skopiować 1:1 wszystkie zagięcia, płaszczyzny, itd.

meres

No mogę czemu nie, tylko jak mówię za tydzień jak będę w domu, to sie zgadamy

Janusz

I jak tam @meres "zgadywanie"? Przydałby się ten jeden protektor na wzór i myślę wiele osób by mogło skorzystać. Może ktoś inny ma coś takiego do podesłania? Myślę, że wiele osób by mogło skorzystać z takich protektorów, a wyjdzie na pewno taniej niż na ebay.

Stall

Ja rowniez jestem zainteresowany tymi protektorami jesli beda w rozsadnej cenie i bez nadrukow

meres

Don wyślij mi adres na priv ja wysle go w poniedziałek

Don

Adres podany, czekam na paczke. Po jej otrzymaniu dajcie mi kilka dni na wyprodukowanie prototypu i oszacowanie kosztów. Dam znać w temacie jak już będę mieć konkrety.

Janusz

Czekam z niecierpliwością ;)

meres

Don

Wczoraj odebrałem przesyłkę. Będę sprawą zajmować się jakoś w tym tygodniu.

Janusz

Daj znać jak czegoś się dowiesz.