Aktualności

Korzystanie z kodów do gier

Janusz · 11510

Offline For The Players

Odpowiedź #15 dnia: Listopada 03, 2018, 20:28:26
San Andreas, AEZAKMI mi się przypomniało  :P , a na PSX w Tomb Raider 3 mam w książeczce w notatkach zapisane własnoręcznie 3 kody >:D

Offline Qdi

• Zasłużony
  • Sierżant
  • *
    • Reputacja: 3
  • Nie trzaskaj obrotowymi drzwiami!
  • Odznaczenia Odznaka za trzecie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za drugie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 37 gier w 2019 roku.
    • Historia Gier PlayStation
  • PSN ID: Coody_PL_
Odpowiedź #16 dnia: Listopada 07, 2018, 08:57:29
Przy pierwszym podejściu nie używam kodów żadnych, chyba że gra jest nie do przejścia, albo posiada chore mechaniki. Ostatnio używałem kodów do Mickey's Wild Adventure (powrót do poziomu w którym straciłem wszystkie życia), Tomb Raider 3 (kod na kryształy do sejwowania), Johny Bazookatone (czyt. Mickey's).
Kody u mnie wchodzą w ruch jak już przejdę grę i poznałem ją na tyle że nie czerpie z niej przyjemności, wtedy sobie wpisze jakieś śmieszne kody, albo takie które pozwolą mi w pełni cieszyć z posiadania nieskończonej kasy, wszystkich broni czy na przykład ogłupiania przeciwników :)
Oczywiście nie jestem zwolennikiem używania kodów w rozgrywkach multi, a i używania kodów przy pierwszym przejściu, bo to niszczy zabawę i spłyca wszystkie odczucia z grania.

Offline pawloosw

• Major
  • *
    • Reputacja: 27
  • W co masz zagrać jutro, graj dzisiaj...
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 22, 2019, 12:37:54
Może nie często, ale zdarzało mi się korzystać z kodów do gier w czasach psx. Choć unikałem tego ile szło bo z reguły frajda z posiadania wszystkich giwer w gta szybko malała, a grać dalej się nie chciało gdy miał już człowiek wszystko odblokowane. Ale były też gry przy których bym za długo nie przysiedział gdyby nie ich pomoc bo byłem za słaby w te klocki. Np taki warcraft 2, gdzie do dziś pamiętam kod na mapę (mkts) i złoto (GLTTRNG)  ;D Z pozniejszych generacji konsol jedyne gdzie pamietam to w gta4 czasami uzylo sie kodu na pozbycie sie niebieskich bo frustracja przy 10 probie ukonczenia misji była juz za duza.

SMF spam blocked by CleanTalk