Oryginlna podstawka pod gry

Zaczęty przez Janusz, Grudzień 08, 2016, 21:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Mam nadzieję, że czytaliście mój wpis o podstawkach pod gry produkowanych przez SCEE http://strefapsx.pl/inne-oficjalne-podstawki-gry/

Odezwał się do mnie ktoś na maila, z czego się bardzo cieszę, kto twierdzi, że miał takową w swojej konsoli, model SCPH-5502C oraz że zna też kogoś kto takie cudo miał w zestawie. Wydaje się to prawdopodobne bo jak wspominałem w tekście to cudo było pakowane w zwykłą folię najprawdopodobniej więc do czegoś musiało być "dorzucane". Ciekaw jestem czy ktoś się z was spotkał z nimi gdzieś u nas?

meres

Ja jak kupowalem kiedys konsole to koleś miał ją właśnie w pudełku z konsolą, mam ją jeszcze w folii jest nie rozpakowana. Posiadam jeszcze chyba 2 luzem, pamiętam że 2 piraty wchodzi w miejsce jednej oryginalnej gry :-)

Janusz

Czyli tak musiało być, właśnie mnie zastanawiało to opakowanie. Dodam do tekstu w wolnej chwili informację o obecności w zestawie z konsolą. Ciekaw jestem tylko czy pamiętasz może jaki to był model konsoli?

meres

Właśnie myślałem o tym i cos mi sie przypomniało bardzo dawno jeszcze chyba za dzieciaka dostalem podstawke z wersja SCPH-5501, i co najważniejsze 2 lata temu będąc w Wielkiej Brytanii kupowalem z guntree konsole od gościa który właśnie mial ten sam model i miał ta podstawke zafoliowana mówił ze dostal w pudełku wraz z konsolą. Mam nadzieje ze pomogłem.

Janusz

Czyli powiela się model 550x w tych relacjach. Ciężko będzie obczaić czy tylko w tym, ale trop już mam, więc jak najbardziej pomogłeś ;)