Dyskusja o grach z polskiej dystrybucji

Janusz · 17464

Online Megadeth

Odpowiedź #60 dnia: Maja 14, 2025, 15:23:56
A jeszcze bardziej zastanawia mnie bezsensowność tej "reklamy". Impreza z puchatkiem w stumilowym lesie? Zabrać tam psxa? To nie ma sensu. Chyba, że byłą w tym czasie jakaś gra multi o puchatku?

Online zenq

Odpowiedź #61 dnia: Maja 14, 2025, 15:41:18
zabrac mulitapa do imprezy z puchatkiem na psx'ie. gra go obsluguje, wiec jak najbardziej wszystko jak dla mnie na miejscu :)

Offline killy9999

• Starszy sierżant
  • *
    • Reputacja: 8
Odpowiedź #62 dnia: Maja 14, 2025, 15:45:09
moze mieli wybrakowaną czcionkę ;-)
Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne. Przypominam, że w czasach gdy wychodziło pierwsze Playstation w Polsce nadal stosowano standard Mazovia do kodowania polskich znaków. Owszem, zmieniało się to powoli za sprawą Windowsa, który spopularyzował CP-1250, ale to nadal nie były czasy Unicode, które mamy dzisiaj. Tym bardziej jeśli pomyślimy, że do dzisiaj istnieją systemy, które nie potrafią Unicode obsłużyć - powodzenia z wpisywaniem polskich znaków w adresie w systemach brytyjskich banków.

Offline JAPONIEC

Odpowiedź #63 dnia: Maja 14, 2025, 16:32:18
To reklama na back coverze gry z Kubusiem Puchatkiem więc wszystko się zgadza

A jeszcze bardziej zastanawia mnie bezsensowność tej "reklamy". Impreza z puchatkiem w stumilowym lesie? Zabrać tam psxa? To nie ma sensu. Chyba, że byłą w tym czasie jakaś gra multi o puchatku?

SMF spam blocked by CleanTalk