Aktualności

PSX - zastępcze/oryginalne pudełka do gier

Phyriel · 7809

Offline Hurin

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 28, 2025, 10:38:47
Dzień dorby, odkopuje, ale jestem w miare świeży na forum, więc z góry przepraszam - co złego to nie ja! :)

Ostatni post z 2021, więc może ktoś od tego czasu słyszał o pudłach a hologramem, nawet nie oryginalnyn, gdzieś do kupienia?

pozdrawiam :)

Online JAPONIEC

Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 28, 2025, 10:58:10
Ja skapitulowałem i wymieniłem swoje połamańce EU na JP w bardzo dobrym stanie. Hologramu nie potrzebuję, rozmiarowo jest idealnie, jedynie ramki są grafitowe, a nie przeźroczyste + tray grafitowy zamiast czarnego. Da się przeżyć.

Offline zenq

Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 28, 2025, 11:33:25
sam hologram znajdziesz na amazonie albo ebayu, jednak pudelka nadal tylko gladkie bez napisow. Az dziw bierze, ze chiczyki od tylu lat klepią na potęge pady z logiem sony a pudełek z logiem nadal nie podrabiają

Online mariusz391

Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 28, 2025, 11:41:01
sam hologram znajdziesz na amazonie albo ebayu, jednak pudelka nadal tylko gladkie bez napisow. Az dziw bierze, ze chiczyki od tylu lat klepią na potęge pady z logiem sony a pudełek z logiem nadal nie podrabiają
A to prawdopodobnie tylko dlatego że takie pudełka nie pojawiały się nigdzie poza Europą a jak widać jesteśmy dla nich za małym rynkiem by im się to opłacało. Sony mogło jak w USA wydawać w jewel case i przynajmniej nie byłoby problemu z podmiankami

SMF spam blocked by CleanTalk