Drodzy, w ostatnim czasie
@Ren strzela tyloma update'ami Arkadyzji, że aż nie wiem od czego zacząć opisując zmiany.

Po pierwszych wersjach beta i również dzięki waszej pomocy udało nam się znaleźć i rozwiązać większość problemów, które pojawiły się podczas gry (głównie dotyczących desynchronizacji), dodając jednocześnie masę tytułów sugerowanych przez was. Wymagało to mnóstwa (mnóstwa!) testów i dostosowywania ustawień (głównie graficznych, które są teraz zapisywane automatycznie w folderze gamesettings).
I to jest w mojej opinii jedna z najważniejszych nowych funkcjonalności - czyli natychmiastowe i automatyczne ładowanie ustawienia gry. Oznacza to, że jeżeli zbadamy błąd w ustawieniach (głownie graficznych) powodujący desync w danym tytule to jestem w stanie to naprawić w dosłownie 5 minut. Jednocześnie mogę się upewnić, że zmiany zostaną natychmiast wprowadzone globalnie dla każdego, kto uruchomi Arkadyzję.

Także
@12step wciąż fundamentalnie kierujemy się komfortem i "bezstresowością".

Prócz tego:
- Zmieniono interfejs wraz z dodaniem grafik i loga stworzonego przez @eku
- Dodano funkcję konwersji cue/bin na chd, która konwertuje grę do wspieranego formatu chd z poprawną nazwą. Generalnie wskazujemy swoją kopie gry a narzędzie robi wszystko za nas.
- Dodano przycisk „przenieś na pierwszy plan”. Jeżeli komuś "gubiło się" okienko emulatora po dołączeniu do gry - wystarczy kliknąć w ten przycisk.
- Dodano opcję wyłączenia dołączania obserwatorów (co na chwilę przerywało grę - obserwatorzy nadal mogą dołączyć, jeśli udostępnisz hostcode)
- Dodano podpowiedzi z wyjaśnieniami do niektórych przycisków oraz podpowiedź z nazwą kraju do flag w celach edukacyjnych

Wersja 0.12 jest ostatnią, która będzie wymagać żonglowania po aktualizacji. Gotowy jest już autoupdater, który pojawi się w kolejnym update.

A prócz powyższego co przed nami?
- Praktycznie gotowa obsługa tytułów z DC/Naomi/Atomiswave
I UWAGA- Natywna obsługa
Crash Team Racing z projektu OnlineCTR!
Czyli wsparcie 60fps, jazda w 8 graczy na raz, nowych tryby, lobby, zobaczcie sami

Jest na co czekać, ale już teraz zapraszam do testowania!