Aktualności

Dyskusja o grach z polskiej dystrybucji

Janusz · 18529

Offline Megadeth

Odpowiedź #60 dnia: Maja 14, 2025, 15:23:56
A jeszcze bardziej zastanawia mnie bezsensowność tej "reklamy". Impreza z puchatkiem w stumilowym lesie? Zabrać tam psxa? To nie ma sensu. Chyba, że byłą w tym czasie jakaś gra multi o puchatku?

Online zenq

Odpowiedź #61 dnia: Maja 14, 2025, 15:41:18
zabrac mulitapa do imprezy z puchatkiem na psx'ie. gra go obsluguje, wiec jak najbardziej wszystko jak dla mnie na miejscu :)

Offline killy9999

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 9
Odpowiedź #62 dnia: Maja 14, 2025, 15:45:09
moze mieli wybrakowaną czcionkę ;-)
Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne. Przypominam, że w czasach gdy wychodziło pierwsze Playstation w Polsce nadal stosowano standard Mazovia do kodowania polskich znaków. Owszem, zmieniało się to powoli za sprawą Windowsa, który spopularyzował CP-1250, ale to nadal nie były czasy Unicode, które mamy dzisiaj. Tym bardziej jeśli pomyślimy, że do dzisiaj istnieją systemy, które nie potrafią Unicode obsłużyć - powodzenia z wpisywaniem polskich znaków w adresie w systemach brytyjskich banków.

Offline JAPONIEC

Odpowiedź #63 dnia: Maja 14, 2025, 16:32:18
To reklama na back coverze gry z Kubusiem Puchatkiem więc wszystko się zgadza

A jeszcze bardziej zastanawia mnie bezsensowność tej "reklamy". Impreza z puchatkiem w stumilowym lesie? Zabrać tam psxa? To nie ma sensu. Chyba, że byłą w tym czasie jakaś gra multi o puchatku?

Offline SCPH-1002

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 6
Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 26, 2025, 10:34:59
Załączam fotkę naklejki z pudełka polonizowanego Tekkena 3, chyba jeszcze nikt tego nie wrzucał.

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 26, 2025, 12:47:49
Załączam fotkę naklejki z pudełka polonizowanego Tekkena 3, chyba jeszcze nikt tego nie wrzucał.
Cóż za profesjonalna nieszpecąca okłądki robota ;) Ale fakt, w tych latach nikt za dużo nie wymagał, dobrze że to druk komputerowy - mogli kleić etykietki pisane na maszynie albo... ręcznie.

Offline killy9999

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 9
Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 26, 2025, 12:56:12
Mnie się podoba naklejenie tego do góry nogami :-) Widać, że ktoś to jednak miał w poważaniu.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 26, 2025, 13:03:15
Akurat tej konkretnej naklejki SONY Poland nie kojarzę. Akurat z tej dystrybucji mam jak już się przykładali bardziej do tych wydań.

SMF spam blocked by CleanTalk