Zestawy PS one z motywem Disneya

Zaczęty przez Janusz, Kwiecień 22, 2021, 15:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Cytat: PanKasta w Kwiecień 21, 2021, 17:21Mimo to udało mi się powiększyć kolekcję o dwie gry - Kaczora Donalda oraz mało popularne demko (SCED-03923). Oznacza to, że do zakończenia projektu brakuje trzynastu gier.

To demko było w tym pudełku czy sam je wrzuciłeś?
Wygląda jak z zestawu PS one z disneyowskim motywem.

mariusz391

Cytat: Bodzio w Kwiecień 22, 2021, 15:50To demko było w tym pudełku czy sam je wrzuciłeś?
Bo tak jest, nawet nie wiedziałem że to demo jest jakieś rzadkie, a była to moja pierwsza płyta na moim pierwszym PSone. Oprócz tej płyty w pudełku powinny jeszcze naklejki być. A samo wydanie na pewno z 2002 roku, bo wtedy kupowałem konsole
Mój egzemplarz trochę bardziej sfatygowany, ale przez hologram żal go wymieniać na zwykłe pudełko

PanKasta

Cytat: Bodzio w Kwiecień 22, 2021, 15:50To demko było w tym pudełku czy sam je wrzuciłeś?

Tak jak @mariusz391 mówi.

Cytat: mariusz391 w Kwiecień 22, 2021, 16:19Bo tak jest, nawet nie wiedziałem że to demo jest jakieś rzadkie, a była to moja pierwsza płyta na moim pierwszym PSone. Oprócz tej płyty w pudełku powinny jeszcze naklejki być. A samo wydanie na pewno z 2002 roku, bo wtedy kupowałem konsole
Mój egzemplarz trochę bardziej sfatygowany, ale przez hologram żal go wymieniać na zwykłe pudełko

Masz do teraz pudełko po tej wersji PSone? Sam nie mogłem znaleźć nawet jednego zdjęcia tego pudła w angielskiej wersji językowej i się zastanawiałem nad pochodzeniem tej gry, ale teraz wszystko jasne :)

mariusz391

Cytat: PanKasta w Kwiecień 22, 2021, 16:45Masz do teraz pudełko po tej wersji PSone?
Oczywiście że tak, jednak nie u siebie tylko w piwnicy u rodziców obok pudełek z PS3 i PS4 Pro ;)
Więc jeśli będziesz kiedyś potrzebować konkretnego zdjęcia tego pudła to jak nie zapomnę to mogę zrobić

PanKasta

Cytat: mariusz391 w Kwiecień 22, 2021, 16:48Oczywiście że tak, jednak nie u siebie tylko w piwnicy u rodziców obok pudełek z PS3 i PS4 Pro

Zazdroszczę! Dzięki za info, będę wiedział na przyszłość ;D
Super, że mimo dość wąskiego przedziału gier, którymi się interesuje, cały czas dowiaduję się czegoś nowego.

alf

Cytat: mariusz391 w Kwiecień 22, 2021, 16:48
w piwnicy u rodziców obok pudełek z PS3 i PS4 Pro ;)

Trzymając kartony w piwnicy, skazujesz je na śmierć na skutek wilgoci, grzyba i kotów  :-[

Janusz

Tak myślałem. Nie wiedziałem, że jeszcze naklejki były. Jak coś to chodzi o ten zestaw, tyle że z UK, a na filmiku jest FR.

I inny wariant:

Ogólnie chyba we Francji było tego najwięcej, bo stamtąd tych zestawów widuję najwięcej.

mariusz391

Cytat: alf w Kwiecień 22, 2021, 17:04Trzymając kartony w piwnicy, skazujesz je na śmierć na skutek wilgoci, grzyba i kotów
19 lat wytrzymało, to myślę że jeszcze drugie przeżyje :P
Akurat piwnica moich rodziców, w przeciwieństwie do mojej nie ma takich problemów, dlatego też nie chciałem tych pudeł przenosić do siebie
Cytat: Bodzio w Kwiecień 22, 2021, 17:08Jak coś to chodzi o ten zestaw, tyle że z UK,
Yep, dokładnie to z pierwszego filmiku, tylko wszystko po angielsku
Natomiast naklejek nie mam możliwości wszystkich pokazać bo byłem młody, głupi i część wykorzystałem do niecnych celów  :'(
I oto co się ostało

PanKasta

Cytat: mariusz391 w Kwiecień 22, 2021, 17:17Natomiast naklejek nie mam możliwości wszystkich pokazać bo byłem młody, głupi i część wykorzystałem do niecnych celów 

To oznacza, że brakuje mi naklejek, a myślałem, że już mam z głowy :)) Będę musiał upolować razem z naklejkami do "Planety Skarbów", których nie mam.

Janusz

Kawał historii zachowałeś mimo tych braków. Super znalezisko!