Ile sprawnych PSXów posiadacie?

Zaczęty przez Janusz, Maj 06, 2017, 18:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

bms

gumislav

U mnie aktualizacja  :)

Ostatnim razem jak pisałem miałem 4 konsole: 5552, 5502, 1002 i 1002 czytające płyty tylko na boku.
Niestety w jednym 1002 laser właśnie wyzionął ducha, ale doszły 4 konsole, toteż teraz jest:

1002 (moja perełka, model z datą produkcji przed oficjalną premierą w europie, w ślicznym stanie wizualnym, w całości ori)
5552 (w przeźroczystej czarnej obudowie, oryginalna odbywa emeryturę w pudełku)
5502 (lada chwila trafi do xzero na założenie chipa)
7502 (jak wyżej)
7502 (z czipem)
102 (śliczny okaz zaczipowanej puderniczki, gram na niej obecnie)
102 (puderniczka bez chipa, w troszkę gorszym stanie wizualnym)
Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Trzyzet

Mam tylko mocno zmodyfikowanego 7502 (potrójna stabilizacja napięcia pod audio i dodatkowa filtracja sygnału z DACa, do tego Arduino nano podłączone jako czytnik kart pamięci dla PC i Modchip) oraz fabrycznego PSOne bez chipa z pudełkiem.

hankie

@Trzyzet,
nie chciałbyś się nim pochwalić? Albo linka jeśli gdzieś opisywałeś przesłać? :) Jestem ciekaw, aż mnie swędzi ;)

Janusz

@gumi czyli mam Ci liczyć jako +3 do całości bo się pogubiłem? ;)

gumislav

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Trzyzet

Cytat: hankie w Grudzień 12, 2017, 22:51
@Trzyzet,
nie chciałbyś się nim pochwalić? Albo linka jeśli gdzieś opisywałeś przesłać? :) Jestem ciekaw, aż mnie swędzi ;)

W przyszłym roku gdzieś na koniec wiosny, początek lata - została w Polsce razem z oryginalną torbą Playstation i oryginalną memorką :-[

szczupi26

Dwie sztuki obie wersje SCPH 7502, jeden golas do giercowania, drugi CiB (kupiony w dojczlandii) do kolekcji

Wutek

Ja też posiadam dwie sztuki. SCPH-7502 i PSone SCPH-102B. Boxiki :-)

Pawel100686

Przyznaję że po 18 latach rozłąki stałem się szczęśliwym posiadaczem dwóch konsol PSX .
SCPH - 5502