PlayStation 5 30th Anniversary

Zaczęty przez Janusz, Wrzesień 19, 2024, 18:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

I jak tam, ktoś coś zamawiał z drugiego rzutu?

Do mnie trafił pad z ME, oczywiście wysłany w folii, bez zabezpieczeń, efekt dość łatwy do przewidzenia.

Czy oni się nigdy nie nauczą jak coś takiego pakować? Czekasz od sierpnia na limitowany produkt, za niemałą kasę, bez opcji np. odbioru w sklepie i potem przychodzi coś takiego i zostajesz trochę na lodzie, bo np. w innych sklepach w tej cenie już wyprzedany, lub w ogóle go nie ma.

Megadeth

Cytat: Megadeth w Listopad 21, 2024, 11:39
Witam

Przyszedł pad

Potwierdzam

Pacz @Janusz jak Media Markt wysłało.
Mam wrażenie, że ME zawsze tak wysyła. Najchętniej etykiete na samo pudełko by nakleili.

Janusz

No i to jest pakowanie! Jakby to był zwykły pad to bym jakoś nie przywiązywał aż takiej wagi do tego obicia, ale tu zamawiam coś w sierpniu, chyba nie było możliwości z odbiorem w sklepie, mrożę kasę, bo nie było opcji przy zakupie, czekam i przychodzi coś takiego, zapakowanego w folię... Jeszcze, żebym mógł to zwrócić i zamówić np. raz jeszcze, a tu i w ME, i w wielu innych sklepach pada już nie ma, a jak jest to droższy.

Najgorsze, że mam jeszcze Astro Bota u nich zamówionego. Te sieciówki to się chyba same proszą o zamieszanie, bo teraz trzeba zamówić takie coś w kilku sklepach, żeby uniknąć rozczarowań chyba i potem zwracać co gorsze...

killy9999

Cytat: Janusz w Wrzesień 30, 2025, 19:59Najgorsze, że mam jeszcze Astro Bota u nich zamówionego.
Głosuj portfelem? Jak wiesz, że zawsze źle pakują, to kup gdzie indziej. Mój zamówiony w x-komie i elegancko przysłany w kartonowym pudełku, bez najmniejszych uszkodzeń na pudełku.

SALADYN

Kiedyś już to pisałem ale mnie media markt wysłał gogle vr z padem oraz grą i też nikt nie pomyślał żeby to w karton jakiś wsadzić. Folia stretch i sru na kupkę dla kuriera. Konsola PS4 w edycji limitowanej Metal Gear Solid V i PS4 Pro w edycji Death Stranding tak samo, jedno z neonet drugie nawet nie wiem skąd. Empik figurki wysyła w kartonowej owijce na książki a amazon książki w kopercie bąbelkowej a raz dostałem paczkę z brytyjskiego game w worku na śmieci który naciągnęli na karton bo ktoś go chyba włócznią przebił. Te sklepy nie mają standardów jak wysyłać dany przedmiot a tylko normy do wyrobienia, plus pewnie samu pracownicy mają podejście byle szybko skończyć.