Dualshock 4 Back Button Attachment

Zaczęty przez VectroV, Grudzień 17, 2019, 17:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

W USA rzucili kolejną partię tej przystawki i nawet na oficjalnym kanale pojawiła się jej zajawka.

W Europie cisza i cholera wie czy to jeszcze będą sprzedawać. Próbowałem uderzyć w tym temacie do PS Polska, ale nie zaskoczyli mnie odpowiedzią. ;)

"Przepraszamy za wydłużony czas odpowiedzi.

Przykro nam, że doświadczasz trudności.
Niestety nie posiadamy informacji handlowych dotyczących sprzedaży sprzętu.

Mam nadzieję, że to pomoże. Jeśli jednak masz jakieś pytania, daj znać!"

Janusz

Cytat: Bodzio w Sierpień 19, 2020, 11:24Nadal mam jednak cichą nadzieję że back button wróci jeszcze na rynek bo to jednak akcesorium nie aż tak niszowe jak plastikowy karabin a raczej coś w stylu stacji dokującej.

No i doczekaliśmy. Przystawka wróciła do niektórych sklepów. 20zł drożej niż podczas premiery, ale sporo taniej niż latały używki jak się wszystko wyprzedało. Jest też w innych sklepach, jak Avans czy RTV Euro.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/akcesoria-kons-ps4-sony-back-button-attachment-ds4

bms

Fajnie i pięknie, ale jak DS4 na promce za 169 jest, to głupio kupić przystawkę za 149 ;) To powinno 50zl kosztować.

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

alf

Dzięki za cynk Bodzio. Muszę pomyśleć nad tą przystawką bo w takim Resident Evil VII miałem problem z bieganiem trzymając L3. Wiele FPSów korzysta ze sprintu pod L3, ta przystawka może sporo dopomóc.